Borås Djurpark!

Igår var vi på en liten utflykt till Borås Djurpark. Vi plockade med Linnéas morbror Erik och hans flickvän Linnéa också, alltid kul att umgås lite med lillebror! Lilltjejen låg mest i vagnen så hon fick inte se så många djur, men en säl och lite hjortar såg hon allt för då var hon gnällig och ville bli buren, och de andra djuren har vi kort på så de kan hon se när hon blir äldre. ;) Efter djurparken köpte vi med pizza och sen tog vi det lugnt på kvällen, bara gosade med vår glada tjej!

Borås Djurpark
                  

Våran Gosetjej!
    

Inatt sov Linnéa i vaggan ända till 5.30, då ville hon ha mat och sen somnade hon hos mig i sängen. Pappa Jens hade redan åkt hemifrån för att fiska med sin pappa. Så idag har jag och Linnéa varit ensamma hela dagen för första gången, det har gått jättebra! Linnéa vaknade av magont vid 9-tiden så då gick vi upp sedan har vi tvättat, bakat muffins och räddat en fågel som Maja tog in. Eller ja... vi lyckades rädda den från Maja, men när vi gått ut med den så att den skulle flyga iväg hoppade den ner på en sten och dog. Så nu ligger en död pippi utanför... Jens får ta bort den när han kommer hem! Nu ligger lillan och sover och jag smaskar muffins. Vi hade tänkt ta en promenad idag också, men Jens tog tydligen min bil och i den ligger vagnen så vi får ta det senare.

Här är lite bilder från idag:

       

Dagens outfit


Kommentarer
Postat av: Susanne

Hon är så fin, hon ler verkigen med hela ansiktet nu! =)

Hoppas vi kan ses snart igen, det vore kul om det inte dröjde för länge mellan gångerna för då finns ju risk att man inte känner igen varandras små. Fast jag ser ju Linnéa här förvisso... Vi får skaffa webcam så vi kan ha daglig kontakt när man kan se varandra! =)



Idag har jag och Oliver varit inne i stan utan Danne, jag skulle träffa lite kompisar som så gärna ville träffa Oliver. Han sov dock mest i vagnen och vaknade en kvart innan vi skulle gå, så lagom socialt... ;) (ungeför som när Oliver och Linnéa träffade varandra förra fradagen och de nästan bara snusade!)



Vad ska ni göra i helgen då?

Kram

2008-08-15 @ 15:00:45
Postat av: Emma

Alltid trevligt med utflykter! =)

2008-08-15 @ 15:55:01
URL: http://emmalundstedt84.blogg.se/
Postat av: Jessika!!

Skönt att de gick bra att vara själv med henne! När börjar Jens jobba? Förresten, visst e de sååå kul att välja kläder till sitt barn? Efter drygt 1 år e de minst lika kul. Om inte roligare för ju äldre dom blir desto "bättre" sitter kläderna! Kram

2008-08-15 @ 19:27:09
URL: http://www.metrobloggen.se/jezzzzzika
Postat av: Therese

Sötnos!

2008-08-17 @ 10:46:07
Postat av: jossan

så söt hon är!

2008-08-18 @ 08:21:48
Postat av: Therese

Längtar efter nya bilder!!! Dagens outfit å sånt...

Puss på er!

2008-08-19 @ 14:09:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0