6 dagars övertid...

Nu vräker jag snart bebis från hennes lilla enrummare! ;) Längtar så mycket!

Inatt låg jag vaken ganska länge för mina fötter kliade, hade en del förvärkar också och bara låg och hoppades på att jag snart skulle behöva väcka Jens och åka in!! Försökte tänka igång förlossningen, tänkte "nu går vattnet, nu går vattnet, nu går vattnet...." men det fungerade inte! Och jag testade många olika meningar att tänka ("jag skiter i hur ont det gör, kom igen nu..", "´Kom nu bebis, kom nu bebis, kom nu bebis...", "Jag kan föda jag är inte rädd, jag kan föda jag är inte rädd...") men det går nog inte att sätta igång alltihop med hjälp av ren vilja! Tyvärr...


Imorgon har vi tid hos barnmorskan igen, och antagligen blir det att vi får gå dit också. Väga, mäta och lyssna blir det väl i alla fall... vi har en tid till inbokad, den 14:e, men då måste vi väl ha fått vår bebis?!! Antagligen blir det så att Jens hinner påbörja sin semester (börjar den 14:e) och att han får ta de 10 pappadagarna efter semestern, och det går ju lika bra det!


Läste nu att det är väldigt många som får barn i sommar, och ju fler födslar desto fullare blir det ju på BB... och är det fullt på BB får inte pappan stanna kvar (då behövs ju rummen till de nyblivna mammorna... och man får dela rum).  Jag hoppas verkligen att jens får stanna kvar! Dels för Jens skull: Detta är ju lika stort för honom som för mig, han vill också vara med bebis, hans dotter! Dels av egoistiska skäl: Allt är helt nytt och då vill jag ha Jens där, och jag vill dela allting med honom!! Det vore en trygghet för mig att ha honom där.
Jaja, det får vi se, går det så går det och annars får man väl bita i det sura äpplet och låta Jens åka hem några timmar!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Va? Får dom blivande papporna inte vara med under förlossningen? Det tycker jag är en självklarthet! Dom tar väl inte så himla stor plats?



Lycka till :)

2008-07-08 @ 09:53:03
URL: http://hummerdummer.blogg.se/
Postat av: Sarah

För 4 år sedan när Axel föddes så sa dom också att det skulle vara mycket bebisar på bb, men Martin fick stannat över iaf. Hoppas det går bra för Jens med!

Föds hon tex sent på kvällen, så kan dom ju inte direkt skicka hem en pappa som även han är trött, mitt i natten eller? Är ju en bit att köra hem.

Ni får tjata och stå på er i sånna fall :)



Kram

2008-07-08 @ 10:05:15
Postat av: S

Ja jag hoppas på det:) Tack, ja idag känns det lite bättre iaf:)

2008-07-08 @ 10:34:55
URL: http://sabinaa.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja, innan 14e borde hon ha kommit.... typ 12-13e kanske.. :) Så kan vi hälsa på 14e innan vi åker till Stockholm =) Ego-moster



Hoppas att Jens får stanna kvar, eller att du slipper ligga kvar speciellt länge annars!!!





KRAM

2008-07-08 @ 11:30:55
Postat av: emma

Min systerdotter gick precis 14 dagar över tiden, så jag kan tänka mig in i sitsen du är i, så mycket som hon klagade, hihi ;)

2008-07-08 @ 14:38:00
URL: http://litenemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0