Nybajsad pytt idag! ;)

Tack för förslagen på klappar till Pyttet! Som du skrev Sarah så är det aldrig fel med saker att "växa i". Även om hon inte kan använda dem med en gång så kan hon ju ha dem senare! Jag ska gå runt lite i butikerna och spana efter saker som kan behövas. Som du skrev Jessika så brukar de väl gilla sånt som föräldrarna inte gillar :) Vi gav mitt kusinbarn ett trumset när han fyllde fem, och föräldrarnas kommentar var "Jaja, vänta bara, det kommer tillbaka..." Haha.. börjar bli smått orolig nu när vi fått barn!

Idag har vi haft finbesök av Susanne och Oliver! Det var jättemysigt... barnen var (mestadels) glada och busiga. De tjatade och grejade för fullt. Oliver är så himla stark, han rullade omkring i babygymet och skulle stå upp hela tiden, haha, gullunge! Han och Linnéa tittade på varandra riktigt mycket, de såg så söta ut när de iakttog varann. När vi höll varandras barn verkade de hemskt förbryllade, typ "varför är det nån annan hos min mamma?!". Våra små godingar. Imorn ska vi ta våra babysar och våldgästa Therese, ska bli jätteroligt!

Idag har vi varit och köpt nytt golv till hela huset (utom badrummet). Vi har ju trägolv nu, gran, det är så mjukt så hundarna har rivit sönder det. Så för att inte Pyttet ska få flisor när hon börjar krypa och åla runt på golvet så småningom ska vi lägga annat golv över det. Vi valde ett fejkat klinkergolv till hallen (grått) och i vardagsummet blev det ett ljust laminatklickergolv, och till köket o sovrummet blev det ett lite mörkare laminatklicker. Jag tror att det kommer bli jättefint! Kul med lite olika golv också! Nu ska det bara läggas också, jag ska fråga morfar (min pappa alltså) snällt om han kan hjälpa oss! Han är himla bra på att lägga golv!

Apropå bajsfrågan i gårdagens inlägg, idag bajsade Linnéa. Så nu är det mycket bättre! Ville bara berätta för er alla som är insatta i vår bajssituation ;) Jag helammar fortfarande, men snart ska vi börja med smakisar. Vi köpte majsgröt häromdagen så snart ska vi prova att ge det till linnéa. Det skulle tydligen vara bra för känsliga magar också, bra bra! Förutom gröt finns det väl barnmatsburkar man kan ge? Puréer och sånt? Måste till Maxi och spana, jag är nyfiken på fruktpuréerna, är de nåt goda eller? :)

Detta blev bara ett snabbinlägg innan sängen. Inga bilder, tråkigt, men jaja så är det! Kram på er allihopa!

Förresten, Tack Sarah för Liberomärkena!! Snällt att du samlat dem åt oss!!

Kommentarer
Postat av: Sarah

Så lite så! Är ju lätt gjort att klippa ut liberomärkena. Var dock lite rädd att dom inte skulle komma fram, att någon av karlarna skulle slarva bort dom på vägen ;) Men det gick ju bra! :)



Gott att hon bajsat igen! Edvin hade också krånglig mage ett tag när han var i Linnéas ålder.. Kunde dröja en vecka mellan bajsningarna, men då stånkade han väldigt de sista dagarna (och sov väldigt oroligt), så man tyckte så synd om honom. Men bvc sa ju att när man helammar så "får" det gå en vecka mellan bajsningarna utan att det är "farligt".



Kul med nytt golv! Ska det läggas innan jul?



Oj, blir så långa kommentarer ibland! hehe..

Ha en bra dag!

2008-10-28 @ 08:23:31
Postat av: Jessika!!

KUL med nya golv!! Före o efterbilder tack!! ;-)



Kul att börja med smakisar!! Vi började med mosad potatis, sen mosad morot osv. efter ett tag provade vi gröt o sen fruktpuréer. Finns massa kul att välja på! =)



Kram

2008-10-28 @ 12:27:14
URL: http://www.metrobloggen.se/jezzzzzika
Postat av: Emma

Haloo!

Hade helt missat att läsa bajsavsnittet =)

Alex bajsade alltid med nästan en veckas mellanrum, skönt tyckte vissa. Men DÅ tyckte jag det var lite nervöst, men efter tag vande man ju sej. En gån gick det 15 dagar mellan, då var vi tvungna att åka till barnmottagningen för att ge honom lavemang, för han var gnällig å febrig. Märktes liksom att han inte mådde bra. Men efteråt var han samma going igen. Å då helammade jag oxå ska tilläggas! Han var 2 mån.



Haha, inte ofta man får ett sånt här långt inlägg om bajs va? ;-)



Tack för kul läsning by the way!

2008-10-28 @ 18:44:45
URL: http://emmalundstedt84.blogg.se/
Postat av: Therese

Det kommer bli super snyggt med det nya golvet! Hoppas ni kommer igång snart ;)



Kul med våldgästningen oxå!! Sötaste babysarna har ni!! Lägg in bilderna du tog när dom höll varandra i händerna, sötnosar! Nu ser vi fram emot roadtrippen på måndag, puss å kram!

2008-10-29 @ 10:51:08
Postat av: Anonym

Hej! Vad kul det har varit när vi har träffats! Å vilket mysigt hus T och A hade! Å stor hade T blivit också! Sötnosen där inne i magen! =)

Och ja, Danne gick med på att du lade upp en bild där O och L höll handen! Så söta de var, våra älsklingar!



Ses på måndag! Påminn gärna Monica med! Det ska bli så kul!



Idag var jag, Oliver och mamma på stan, var även på SveaLi (vid gamla Skoimporten) där vi bl.a hittade en fin overall åt Olli! (kolla: info.php/cPath/79130/productsid/932" rel="nofollow">http://sveali.se/productinfo.php/cPath/79130/productsid/932)



Puss

2008-10-29 @ 16:42:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0