Babyträff!

Igår vad det alltså babyträff hos Therese! Jag, Måkkan, Susanne och Oliver möttes först upp hos Måkkan för att lasta in hennes vagn och plocka upp henne och Filippa. Sen åkte vi iväg, tog vägen om Maxi och köpte fika, sen bar det iväg till VB (västra bodarna). Vi parkerade på stationen för vi tänkte att det kunde vara skönt att ta en promenad dit så barnen kunde sova lite (vilket vi ångrade när det var dags att gå hem... ). Vi mötte Anders (Thereses oäkta hälft ;) ) på vägen när han flydde fältet, haha, lite väl mycket hormonstinna tjejer för hans del hade han visst sagt!

Väl framme vid 12-tiden blev det kramar och beundran av lilla Cornelia! Söta lilla tjejen, hon låg och sov i soffan så vi kunde beundra ordentligt!

     

Men senare vaknade hon allt till lite grann och jag lyckades få en bild med hennes ögon öppna!




Vi började såklart med kaffe och en massa olika kakor, wienerbröd och chokladbollar, och så fortsatte vi hela dagen. Jag vet inte hur många kannor med kaffe Therese gjorde, men vi hällde nog i oss minst en kanna var. Haha, kaffekärringar! Barnen var, som vanligt, helt underbara. Linnéa var på marodör humör och snodde allt från oliver, t.om. hans strumpor! Men han sa faktiskt ifrån några gånger och snodde tillbaka grejerna. Av alla leksaker de hade var ju såklart den roligaste den som den andre hade, och då måste man ju ta den!! De satt och lekte jätteduktigt på golvet. Och lilla Filippa var också med en stund, men hon var trött, så hon sov en del sötnosen!

   <---- Linnéa leker...

  <---- Tjejerna ska dricka kaffe!

Linnéa är såååå nära att börja krypa nu. Nu lyckas hon lägga sig framåt från sittande ibland, det är ett ben som är lurigt att få med sig, men ibland lyckas hon. Och några gånger har hon ställt sig upp på armar och knän och liksom "gungar"... här är bilder:

  


Vid 15-tiden ringde min mamma och undrade om vi ville ha en semlekrans, hon kunde i så fall komma ut med den till oss. Jag tror att hon hade det lite som svepskäl så att hon kunde smita ut till oss och träffa alla bebisar! Haha! Men hon kom sen med semlan och träffade alla barn och mammor, det blev stort kramkalas.. :) Så nu hade vi ännu mer fika *pust* Men vi lyckades allt klämma i oss varsin bit och sen fick Anders resten. Han höll sig undan bra länge men sen när han kom hem var vi minsann fortfarande kvar! Haha, han trodde nog att han var säker, men ack så fel han hade!! ;)

När vi sagt hejdå till Therese, Anders och Cornelia, plockat ihop våra grejer, barn och allt så påbörjade vi vår färd, något motsträvigt, mot stationen. Men det var faktiskt skönt att röra på sig efter en hel eftermiddags fikande! Och det gick ganska snabbt att gå.

Så vi skjutsade hem Måkkan o Filippa, sa hejdå. Jag och Linnéa åkte hem, och då bestämde jag mig för att städa badrummet, vilket råkade bli hela huset. Skönt att få det gjort! Man får passa på när man får städryck, det är inte alls lika kul att städa när man måste!

Idag har jag och Linnéa haft besök av mormor och vovvarna. Vi gick en långpromenad så Linnéa fick sova ute, det var så härligt väder. Blå himmel och strålande sol, fick riktig vårkänsla! Hoppas snön försvinner nu!! Efter promenixen tog vi en kaffe och macka innan mormor fick åka. Sen fixade jag och Linnéa lite här hemma, hon fick mat och så. Sen åkte vi och plockade upp mormor och tog med henne till Maxi för att handla.
Vi följde med mormor hem och hon satte igång att laga mat, vi var ditbjudna på middag idag! Mysigt, och gott!

Så nu är vi hemma. Linnéa sover - kors i taket - redan, och vi gör ingenting... tänk vad skönt det kan vara att inte göra någonting egentligen. :)

Imorgon kommer Susanne och Oliver på besök, vi ska nog ta en promenix, ska bli kul!!

Kram på er allihopa!


Kommentarer
Postat av: Elin

Sötaste lilla systerdottern :) Snart kryper hon ju, hjälpte nog med träningen som moster hade här! :)



Therese: Vilken söt liten prinsessa ni fått! :)

2009-02-24 @ 21:43:34
Postat av: Sarah

Vad duktig hon är, lilla Linnéa!

Fina bilder, som alltid :)

2009-02-24 @ 21:56:25
Postat av: Therese

Det va så himla kul att ha er här allahopa! Vilka jätte fina kort du har tagit! Kul! Sista kortet på Linnéa e verkligen hur bra som helst! Å dom på min lilla plutta e inte dumma dom heller ;)

Du hade ju även kunnat lägga in före och efter bilder på hur bordet såg ut...det va INTE lika städat efter all fika, haha, herregud vilket kalas det blev! Det va jätte mysigt!

Tack Monika för semlekransen, Anders mumsar fortfarande!!



Kul oxå å se sån skillnad på barnen, det hinner hända en hel massa på bara några månader ju! Full fart på Linnéa å Oliver! Sötnosar!



Hoppas ni får fint promenad väder imon! Puss, puss!

2009-02-24 @ 21:57:47
Postat av: Therese

Åå, tack Elin! Snart e det dax för er lilla baby! Så himla spännande!

2009-02-24 @ 21:59:16
Postat av: Mormor

Vadå svepskäl :) Vilka sötnosar! Va´gott att ni har varandra. Kram

2009-02-25 @ 16:32:34
Postat av: Jessika

Låter som en trevlig fika!! Kan riktigt sakna dom där mammafikorna man rände på jämt och ständigt! =) Vad lik Cornelia är Anders! =)

2009-02-25 @ 19:53:20
URL: http://www.metrobloggen.se/jezzzzzika

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0