Stan och sten!

Igår hade vi myskväll hemma, vi tände en brasa och åt tacos! Linnéa vägrade somna i vanlig ordning så jag och hon satte oss att mysa i värmen framför brasan:

  


Vid 22 tiden somnade hon till slut efter att ha varit övertrött ett bra tag! Och hon sov väl hyfsat under natten, vaknade bara 3 gånger.. det var riktigt skönt!

Idag hade vi en lång mysmorgon. Sen kom farfar hit och vi gick en promenad med honom. Efter promenaden skulle han och Jens lägga sten framför vår kamin så jag och Linnéa begav oss in till stan för en date med Susanne och Oliver! Vi började med att kika på barnkläder på Lindex och KappAhl - brukar bli så! Sen stängde alla affärer och vi gick på café jakt. Men alla vi kollade var stängda... tills vi knatade förbi Storken, de hade öppet. Så vi gick in och tog en fika där! Barnen satt i varsin barnstol och grejade med sina leksaker och Olivers vantar. :)

Efter vår tur på stan åkte vi hem och då busade Linnéa lite med farfar, sen fick hon gröt medan Jens åkta in och hämtade mat till oss på Musses. Det var himla gott! Vid 19.30 somnade Linnéa, skönt att hon somnade lite tidigare ikväll, hoppas hon sover bra inatt ockås nu för imorgon ska vi iväg på babyträff hos Therese! Det ska bli jätteroligt att träffas allihopa.

Såhär blev det med stenen framför kaminen:

  

Tycker det blev himla fint!! :)

Nu ska Jens ha datorn.. men ha det gott allihopa!! Kramar på er!

Kommentarer
Postat av: Jessika

Blev superfint!! =) Å praktiskt med kan jag tro!

2009-02-22 @ 21:25:18
URL: http://www.metrobloggen.se/jezzzzzika
Postat av: Susanne Solo

Tack för en mysig men lite kort tur på stan idag, det var himla uppskattat! Det tycker nog Oliver och Linnéa iaf i och med att de fick kläder av sina alltför snälla mammor..! ;)



Jag håller fullkomligt med dig, stenarna passar som en smäck vid öppna spisen! Jättefint! =)



Nu ska jag ta det lite piano innan det blir dags för sängen! Jobbigt att sova "ensam" inatt dock... :(



Ses imorgon!

Kram och godnatt!

2009-02-22 @ 21:34:34
Postat av: Sarah

Vad fint det blev med stenen! Mysigt med kamin :)

2009-02-22 @ 21:43:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0