Välkommen till världen...

Lilla Cornelia! Igår föddes Thereses och Anders lilla flicka på Borås BB. Alla mår bra och de är fortfarande kvar i BB-bubblan :)
Jag fick ett mess inatt vid 3 tiden att hon var född, gick hela dagen innan och väntade och väntade. Vi var helt pirriga allihopa som känner er, och nu är alla så glada att höra om er flicka, få se bilden och veta att ni mår bra! Vi längtar tills vi får se henne och hålla om henne! Och det ska bli så spännande att få höra om förlossningen, vad du tyckte och kände och vad Anders tyckte!

Grattis Therese och Anders till er fina lilla flicka!!


Häromdagen fick Linnéa prova att äta själv, eller ja, jag hjälper till att stura skeden men hon gör det så gott som själv... som tur var var det baddag, vi fick bada henne med en gång efter maten, och alla kläder åkte i tvätten. Hon åt upp allt och var jätteduktig men kladdigt blir det! :)

       


Pyttet har lärt sig nåt nytt också, hon kan vinka och klappa händerna! Vi testade att vinka på pappa när han skulle åka till båtmässan häromdagen, då stod han utanför fönstret och vinkade. Jag höll Pyttets hand och vinkade åt henne, men sen när jag släppte började hon vinka själv. Så ibland nu när vi säger "vinka" och vinkar så vinkar hon tillbaka! Och när vi klappar händerna och säger klappa kan hon klappa!! Duktig hon är *stolt mamma*! :)

Det sys fortfarande för fulla muggar här hemma också. Idag fick jag klart en klänning som Pyttet hade på sig idag:

      

Nä, nu ska jag försöka få pyttet att somna snart, hon är en riktig nattuggla!

Kram på er!!

Kommentarer
Postat av: Susanne, Danne och lilla Oliver

MÅNGA STORA GRATTIS till Therese och Anders till deras fina Cornelia!!!Linnéa är såå duktig och du Karin är så grym på att sy, helt otroligt! =)Kramar i massor!!!2009-02-06 @ 19:54:09
Postat av: Sarah

Grattis till Therese och Anders :)Åh vilket fint tyg det var i den nya fina klänningen du gjort!Duktiga Linnéa som både vinkar, klappar händer och äter själv! :)

2009-02-07 @ 07:50:44
Postat av: Jessika

Grattis till Anders och Therese!!!! =)Vad stor Linnéa börjar bli nu alltså... Inte klokt att tiden går så fort! Å som vanligt, jättefint sytt!Kram

2009-02-07 @ 11:09:36
URL: http://www.metrobloggen.se/jezzzzzika
Postat av: Elin

Stort GRATTIS Therese och Anders! Välkommen lilla Cornelia!Haha, fick hon i sig någon mat alls? Verkar som om det mesta hamnade utanför om man ser till bilderna! :)Klänningen var jättesöt, du är grym ju! Känns bra inför Tjalläs framtida garderob! :)2009-02-07 @ 11:12:47
Postat av: Emma

Grattis till Therese å Anders!!

2009-02-07 @ 14:40:15
URL: http://emmalundstedt84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0