Första inlägget för i år!

Ja då var det gamla året slut och ett nytt har börjat! Vår nyårsafton blev inte riktigt som vi förväntat oss... jag blev sjuk! Någon slags magsjuka. Usch, det är det värsta som finns att vara magsjuk! Vi var på födelsedagsmiddag hos Jens föräldrar i förrgår och när vi kommit hem spydde jag..sen fortsatte det så under natten och gårdagen. Så himla tråkigt! Vi skulle ha firat med Jens syster + man och ett par av deras kompisar. Har sett fram emot det länge, så himla typiskt att man går och blir sjukl då... kunde det inte kommit idag istället?!!

Så hela gårdagen var jag bara hemma och gick runt och mådde illa. Men lilla Pyttet var glad och pigg (tur att hon inte blev sjuk iaf!!) så jag fick snällt busa med henne. Älskade gos! Nu sitter hon helt själv... en stund går det bra och hon kan parera när hon lutar, men om hon ser något riktigt intressant tippar hon över. Då rullar hon över så hon hamnar på mage. :) Sötnosen!

      


Så kan hon stå med lite hjälp också:

  


Idag mådde jag mycket bättre, mådde lite illa på morgonen, men var ganska pigg. Jens och Pyttet låg kvar i sängen och myste ett tag, här är årets första bilder.

      


Vi bestämde oss för att ge oss ut på en långpromenad. Så efter morgonens bestyr åkte vi iväg till Hemsjö, plockade med farmor & farfar och begav oss ut i solen. Det var riktigt kallt ute idag, härligt, men ju längre vi gick desto kallare blev det. När vi kom tillbaka till Hemsjö efter en runda på ca 1,5 timma var det faktiskt frost på Pyttets vagn!! Men hon låg gott på sitt fårskinn, i en åkpåse med varm overall på. Hon hade det nog riktigt gott där inne! Hon testade förresten sittvagnen för första gången idag! Hon låg iofs ner hela vägen och sov, men ändå. Jag tror att hon kommer tycka om att kunna sitta upp i vagnen och titta på allting runt omkring. Dessutom är den himla smidig och går in hel i bilen, vi behöver inte ta av sittdelen! Perfa! :)

Här är vi ute och går och möter hästar mitt i villaområdet i Ingared. Synd att Pyttet sov, annars hade hon nog tyckt det var spännande att titta på hästarna!

 <--- På promenad!

      <---- Omgivningarna i Ingared!


Efter vår långpromenad bjöds det på mumsig fika, med både glögg och kaffe, pepparkakor, lussebullar och annat smaskigt! Sen drog vi oss hemåt. Så nu sover Pyttet, vi har ätit middag, en brasa är tänd och nu ska jag bara slappa! 
Imorgon blir det kanske en tripp till Nolhaga, mysigt att strosa runt där. Sen ska vi till stan en sväng också, Jens ska köpa ett nytt bälte.

Ha det så bra allihopa, och god fortsättning!

Har förresten tagit en massa bilder med nya blixten och är supernöjd! Det är naturligtvis Linnéa som är motivet, och hon "munpruttade" på nästan varenda bild jag tog häromdagen. Måste visa några bara för att de är så fina!!

             



 Nu vinkar Pyttet hejdå ;)


Kommentarer
Postat av: Sarah

Riktigt fina bilder!! Vad härlig den stora munprutt-bilden i slutet av inlägget är! hehe



Trist att du var dålig under nyår. Gott att du mår bättre nu iaf! Hoppas resten av familjen klarar sig.

2009-01-01 @ 22:13:58
Postat av: Therese

Vilka fina kort!! Sötaste Linnéa! E det e ny pyjamas hon har på sig? Den gröna med fötter på?? Himla gullig!



Puss!

2009-01-02 @ 10:09:38
Postat av: Elin

Skönt att du mår bättre nu! Fina bilder, som vanligt! Kul med en sån riktig kamera, jag och Tjallä kommer till dig och tar kort sen :) Du kanske kan ta lite fina magbilder på mig?! :)



Kram kram

2009-01-02 @ 11:01:18
Postat av: Emma

Aj då, tråkigt att du blev sjuk över nyår! Men ALLA är ju verkligen sjuka nu! Det går ju allt möjligt, influensa, magsjuka, förkylningar, lunginflammation med mera med mera!

Så typsikt att man alltid blir sjuk när det inte "passar"!



Gott nytt år på er iallafall!



Å som vanligt JÄTTEFINA bilder! Mysbilderna i sängen var jättefina, kul å ha när lillan är äldre, så ni kan drömma tebax ;-)

2009-01-02 @ 17:48:50
URL: http://emmalundstedt84.blogg.se/
Postat av: Jessika

Så goa bilder!!!! =)



Visst e de smidigt med sittdelen? Vi bytte till den när Alwin var typ 5 månader... De e ju bra liggläge på den med!!



Kram

2009-01-02 @ 20:43:39
URL: http://www.metrobloggen.se/jezzzzzika

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0