Kalas och Nordens Ark.

I lördags hade Linnéa sitt första kalas! Det var jättemysigt. Klockan ett började de första gästerna komma, och när alla kommit var det fullt hus hos mormor & morfar, vi hade kalaset där för det hade aldrig gått att få plats i vårt lilla hus. Linnéa var på ett strålande humör och hon fick så fina presenter, Hon fick en gungbrädegrej som hon önskat sig, fina kläder, stapelklossar, en rosa matta med dödskalle på till framtida rummet, en ask för mjölktänder, träbokstäver med sitt namn, ballonger, den silvriga barnkammarboken, 2 andra böcker, en UV dräkt, en badcape, en stickad "pippitröja", blommor och säkert fler saker som jag missat att skriva! Tack alla som kom och gjorde Linnéas kalas så lyckat och roligt.
Vi bjöd på tårta som Pyttet fick smaka, det tyckte hon väl var sådär, men den var rolig att kladda med! Bilder från kalaset kommer sen!I söndags kom Glenn hit och hjälpte oss att fälla träd på baksidan, det blev jättebra. Så öppet och ljust det blev, varför har vi inte gjort det innan?! så nu har vi ved för flera år framöver. Therese, Cornelia och Anders var här och hjälpte till också, ju fler karlar desto bättre. I och med att träden stod så nära huset var det bra att ha många som kunde dra i repen för att styra trädet rätt. Vill ju inte ha ett träd i sovrummet!
I måndags var jag, Linnéa, Susanne och Oliver på fika hos Therese och Cornelia. Vi hade så mysigt, barnen levde rullan och röjde ut alla Cornelias kläder och blöjor från skötbordet, vilken röra det blev! :) Sen gick vi en liten promenad innan det var dags att dra sig hemåt. Men jag och Linnéa hämtade mormor och åkte till stan för att leta present till Oliver som fyller 1 år på fredag!! Och jag tror nog allt att vi har hittat bra saker till busoliver! Ska nog åka och inhandla presenterna idag med Therese och Cornelia.

I tisdags var det dags för en dagsutflykt till Nordens Ark med klanen Axell. Kul att alla kunde vara med! Vi pplockade med oss Perk i våran bil också, kul att prata lite med honom, var ett tag sen vi sågs!
Vi lyckades se alla djur utom utter, så det var ju himla kul! Massa gos matsäck hade mamma och pappa med sig till oss alla också. Mackor, kaffe, kalla pannkakor att doppa i socker, korv med bröd och kött och potatissallad som vi grillade på eftermiddagen. Tack för en jätterolig dag!

Bilder från utflykten:

  <--- Linnéa hos mormor.
      <---- Syster med familj!
  <--- Pyttet åker med i mormors vrålåk! ;)
  <---- Fina syster med fina Noel!

 <--- Hela klanen fikar.

 <--- Min pappa är så rolig! ;)


    <--- Nån slags trana.

 <--- Morfar passar i Pyttets solhatt!

 <--- Lek med moster!

Vargarna:
           

  <--- Mysigt med moster och morbror!

Järvarna:
     
 

  <--- roade pappor!

    <--- Roade syskon!

  <--- Snöleopard.

 

 <--- Lodjur!

      
   <--- Linnéa myser med Noel!

      
   

  

Vi fick med oss Noel, Elin och Andreas hem från Nordens Ark och sen sov de över här. Det var så mysigt att ha med dem här så länge och gosa massa med lille Noel!
Sen igår kom Glenn igen och fortsatte med sitt arbete. Och på eftermiddagen röjde jag och Jens grenar och kubbar så nu är det klart för att klyvas och eldas!

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, får se var som händer! På lördag är det i alla fall kalas i Jököping för goa Oliver, ska bli så roligt!!

Kram på er!!

Födelsedagsfirande!!

Ja igår firade vi Linnéas första födelsedag! :) Tänk att vår älskade unge är 1 år gammal, helt otroligt, vart har det året tagit vägen??
Dagen började med att Linnéa väckte oss och fick paket. Pappret var ju himla kul men det var faktiskt nåt i det roliga pappret också, en gosehund! Den blev hon genast förtjust i - inte så konstigt eftersom det var hon som snodde åt sig den på Ikea så vi fvar tvugna att köpa den. ;) Hon kramade hunden hela morgonen. Och efter morgongröten fick hon sin stora present, ett minibord med ministolar. Så himla gulligt. Det är helt i vitt och jättefint. Hon är väl egebtligen för liten än, men sen kan hon ju sitta där och rita och greja är det tänkt. Och man måste ju faktiskt ha 2 stolar ifall hon har kompis på besök. :)

  

Efter morgonbus och grejande vilade Linnéa en stund och sen kom mormor och morfar. De hade med sig glasstårta som Pyttet mumsade i sig med glad aptit. Smaskens med glass, Linnéa kommer bli (eller är redan) ett glassmonster! Av mormor och morfar fick Pyttet en  jättefin dockvagga med innehållande docka, hemmagjord filt och kudde, och dockan hade även en hund, en väska och en solhatt som åkte av fortare än kvickt.

        

          

Efter presentöppning och tårtkalas lekte Pyttet en stund med mormor och morfarinnan de åkte hem. Sen var hon så trött men kunde inte somna så vi åkte en sväng och när vi kommit hem kom farmor ochfarfar. De hade med en present från Jens släkt, en jättestor rutschkana, och en present från dem -en minibmw!

 

Linnéa åkte lite på den, men sen tyckte hon att den var lite läskig så använde hon den som gåstol  istället. :) Den är himla tuff och har en lite tuta som Pyttet tycker är rolig.

Såg ni förresten annonserna till Pyttet i Kuriren och AT?! Så fina!!

Idag har Jens och Pyttet varit i Hemsjö och jag var hos mamma och pappa. Vi har förberett för kalas :) Bakat och haft oss, och hela kalaset kommer ha ett rosa tema. Kanske ganska självklart när det är en liten flicka som fyller år?! Vi blir i alla fall många, ca 25 personer, kul! Linnéa kommer ha så roligt, och så ska hon få tårta.

Nä, nu ska jag snart sova, är helt slut efter kalasbak. :)

Kram på er alla!!

RSS 2.0