Å lilla Anders, vila i frid.

Idag har jag, Elin och Erik varit på begravning för Anders. Den var i Landskyrkan och det var ca 200 personer där, han var en väldigt älskad och omtyckt människa som berört många under sitt alltför korta liv. Det var en otroligt sorglig, vacker och personlig begravning och som Elin skrev "allt andades Anders".
De började med att spela Ronja Rövardotter sången, sen en psalm son Anders tyckte om (han har varit engagerad i kyrkan genom åren med olika ungdomsgerupper och sånt), sen var det begravningsakt och där talade prästen om Anders så man verkligen kände igen Anders i hans ord. Sen var det ytterligare några sånger som betytt mycket för Anders genom åren, efter det fick alla ta farväl genom att gå och lägga en blomma på kistan, och då märkte man hur otroligt många som kommit dit för att säga farväl. Sen avslutades det med några sånger, bl.a. Bröderna Lejonhjärta. Det var många tårar son fälldes under denna begravningen....
Själva programmet man fick för hur begravningen skulle gå till med sångtexter och sånt var väldigt personlig med texter och liksom "motivationer" till varför man valt att ha med just den och den sången, det var väldigt fint tycker jag!



Vila i frid Anders 
* 23 Augusti 1986
† 25 Oktober 2009


Kommentarer
Postat av: Pappa och mamma

Det känns bra att kunna läsa det fina ni skriver på bloggarna om Anders och begravningen. Idag hade vi önskat att vi var hemma i Alingsås med er och inte i USA hos Kent.

2009-11-14 @ 00:49:28
Postat av: Therese

Så sorgligt...

Skönt att ni syskon har varandra.



Puss å kram!

2009-11-14 @ 06:54:55
Postat av: Susanne

Jag kan bara instämma i det Therese skrivit...



Tänker på er.



Många kramar

2009-11-14 @ 19:26:32
Postat av: Jessika

Usch vad hemskt....



Kramar Jessika

2009-11-14 @ 22:57:53
URL: http://www.metrobloggen.se/jezzzzzika

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0