Ruggigt!

Idag är en riktigt ruggig dag här. Jag och Linnéa åkte till Nolhaga för att titta på djuren och när vi hade knatat runt ett tag började det regna underkylt regn som nu övergått i snö, usch! Så himla kallt! När hon ätit så somnade hon, så nu ligger hon gott i sin varma säng och jag sitter här. Allt är så himla mörkt, att tända lamporna innan kl 13 på dagen känns inte så kul.

Nu längtar vi massor efter mormor och morfar! Men snart kommer de hem iaf! Känns konstigt att de är borta så himla länge och att man inte kan ringa och höra hur det är... eller det kan man ju men det kostar skjortan! Pyttet saknar er massa också, när vi är hemma hos er undrar hon nog var ni är nånstans och var Selma är också! Jättetomt ju! Jag tänkte att jag skulle ta några fina bilder att lägga upp, men eftersom Pyttet vägrar vara still så blev de sådär, men jaja, här är vår goding iaf!

       

   

Nu ska vi snart hem till lillebror, vi är minsann bjudna på lunch. Och senare när Jens slutat jobbet ska vi hem till Jesper och fika!

Har förresten en glad nyhet!! Maja ska nog få flytta hem till Jens föräldrar! De skaffade en katt för ca 3 veckor sedan som bara ligger under soffan/sängen och gömmer sig hela tiden, och det är ju inte så kul. Så de avtalade med förra ägaren att de ska hämta tillbaka henne och då ska de ge Maja ett försök! Hoppas hoppas hoppas att det funkar där! Man vet ju aldrig, är absolut värt ett försök i alla fall! Sen den 17 nov kommer vår lilla Iris!

Imorgon kommer Pelin och Noel till stan och stannar till torsdag så vi ska leka. På fredag är det begravning för Anders, usch vad det kommer bli jobbigt. På lördag ska vi bort på kvällen och söndag blir nog vilodag ;)

Ha det så bra allihop!

 

Kram!


Kommentarer
Postat av: Susanne och Oliver

Söta busiga Linnéa! :)

Det är förresten inte bara mormor och morfar som längtar efter er, det gör Olli och jag med! ;)

Vad bortskämda du och Linnéa var som blev bjudna på lunch av snälla morbror! Det är bara att tacka och ta emot!! :)



Vad skönt med Maja förresten, hoppas verkligen att hon kan bo hos Jens föräldrar, hoppas hoppas!!!

Vilken fullspäckad helg ni ska ha då! Får man lov att fråga vad som händer för spännande på lördag?? Blir ju nyfiken ju!



Trist med begravning nu, det är så ledsamt. Men fint blir det nog säkert.



På fredag ska förresten på intervju i götet. Efter det ska vi gå en sväng på stan, bara Danne och jag. Olli lämnar vi hos både syrra och mormor, de får fajtas om honom!! ;P



...som sagt, vi saknar er...

2009-11-10 @ 19:01:12
Postat av: Emma L

Kul med ny blogg - det enda positiva i höstkylan, att man numera "hinner" sitta vid datorn mer ;)

Javisst, va det kul å heja live på Jordnära. Kände först inte igen dej, men det är ju trots allt mest kort på lillsnuttan i bloggen ;) Mer bilder på Karin! (?) ;)



Usch va jobbigt med begravning! Tänker på er!

2009-11-12 @ 19:02:38
URL: http://emmalundstedt84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0