1:a advent och utmärkelse!

Idag är det alltså 1:a advent, Pyttets första första advent :) Vi har börjat dagen med att äta tomtegröt till frukost och Pyttet fick en bit smörgåsrån. Vi tände första ljuset också, så mysigt!



Snart måste jag hoppa in i duschen, för vi ska möta moster Elin, morbror Andreas och Tjallä i magen i stan klockan 13. Vi ska bara strosa runt och mysa lite, ta nån lott och kanske en glögg. MYS! Synd att det är så trist väder bara, hade ju önskat kyla och snö. Men men, man kan inte få allt!

De senaste nätterna har Linnéa sovit jättedåligt. Hon har vaknat jätteofta och har varit väldigt gnällig. Vi har försökt lista ut vad det kan bero på. Så igår testade vi att skippa majsgröten på kvällen för det var när vi började ge den som hon började sova dåligt. Och nu inatt har hon sovit jättebra! Så himla skönt... så förmodligen är det gröten som inte var bra för hennes lilla mage! Nu har vi köpt havregröt istället för att se om den går bättre eller om hon får ont av den också. Om hon får det får vi sluta med gröt och prata med vår bvc-tant på fredag när vi ska dit.
Då ska det bli vaccination igen.... hua! Tycker inte alls om det. Jag och nålar går inte alls ihop. Förra gången gick det jättebra för Linnéa, det var bara jag som satt och nästan lipade, uscha! Tur att Jens är med!

Jag har fått en utmärkelse också, av min kära syster Pelin! Tack!



Reglerna är som följer:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden. Om man ska ge en utmärkelse till en blogg så borde det vara en som uppdateras ofta, så att man kan läsa den regelbundet! Innehållet i bloggen kan variera, men det ska ju ändå väcka något hos en - det kan vara en blogg för att följa någons liv, åsikter, personliga tankar, mode, träning, kost, fritidsintresse eller vad som helst, men det ska locka mig att läsa vidare. Jag ger denna blogg award till följande bloggar:

Jessika - En blogg om hennes och hennes lilla familjs liv. Mycket rolig blogg som uppdateras ofta, och som ofta får mig att skratta! Alltid roliga bilder på hennes son Alwin och andra i hennes omgivning!

Erik - Min lillebrors nystartade blogg. En som handlar om hans liv på hjälmared folkshögskola och om honom i största allmänhet!

Emma - Skojig blogg om hennes och hennes liv. Ofta roliga bilder och kul skrivet!

Elin - Får man ge tillbaka utmärkelsen?! Jag gör det iallafall. Detta är min kära systers blogg. Här får vi följa hennes och hennes sambo Andreas liv, och självklart lilla bebisen i magen som ska komma i april. En mysig blogg som uppdateras ofta!

Julbloggen - En blogg om julen, med pysseltips och allt möjligt kring julen! Jättemysig nu när det närmar sig!

Kanejl - En blogg om lilla Meja och hennes föräldrar. Om deras vardag och upptåg!

Hmmm... dessa är egentligen de enda bloggarna jag följer!

Ha en jättehärlig 1:a advent!! Kram på er allihopa!

Ett barn....



Så sant så sant! Älskade älskade Linnéa! Det händer fortfarande ibland att jag stannar upp och tänker "Jag är mamma, Linnéa är min dotter..." och så blir jag bara alldeles varm inuti. Hon är världens finaste!

Idag har Linnéa ätit en större smakportion. Hon åt en hel potatis mitt på dagen (om än ganska liten, men iaf!) och nu ikväll åt hon 3 msk majsgröt istället för 2! Hon äter så duktigt, bara gapar och smaskar :) Vi har även varit en sväng till Skene idag och spanat... Skene Järn, en jätterolig affär! De har allt där, heminredning, verktyg, båtar, fiske/jaktgrejer och en massa massa mer! Jag hittade en massa saker som vi behövde, men som tur var va Jens med och kunde bromsa mig. OK, vi kanske inte behövde allt, men de där svarta och silvriga kottarna anser jag fortfarande att vi behöver! Jag och Pyttet får smygåka dit nån dag och köpa dem, hehe, nädå! Vi får väl spraymåla egna kottar!!
I år blir julen svart/silvrig och röd. I vardagsrummet blir det vitt/svart/silver och i köket traditionellt rött/guld... Åååå jag vill julpynta nu, älskar det!! Men det får väl vänta ett tag. Men ljusstakarna ska upp imorn iaf. Jag är sån att jag gärna pyntar så tidigt som möjligt och sen tar jag ner det så snart som möjligt igen. Här väntar vi inte flera veckor efter jul inte, på sin höjd några dagar efter nyår! Då är jag trött på julsakerna, och sätter upp vårgardiner! =)

       



Nä, nu ska jag slå in lite paket!!

Ha det gott!!

Gåstol och majsgröt!

Idag vill jag börja inlägget med att tacka familjen Wellner för den fina gåstolen Linnéa fått! Tack! Hon har fått provsitta den, men förstår inte riktigt vad man ska göra. Hon når inte riktigt ner till golvet heller, men hon har lyckats trycka på några knappar så den låter det tycker hon är kul!!

   

Idag har vi varit i stan med Therese och shoppast klappar! vi fick köpt till Oliver, Linnéas kommande kusin, Andreas och Thereses baby! Linnéa fick också lite såklart, kan inte motstå! Det var riktigt mysigt att gå på stan. Vi började med en fika på Violas och sen körde vi igång. Sen köpte vi med oss lunch från Smörgåsspecialisten och åkte hem till oss och åt och drack kaffe. Nu har Linnéa ätit sin majsgröt och somnat, hon var så trött idag! Fick inte sovit ordentligt på dagen och vi ville inte att hon skulle somna för tidigt så vi höll henne vaken en stund. Men nu sussar hon sött.

Här är bilder på vår grötbaby!

       




Kram på er alla!!

Men....

Nu har det gått sådär lång tid sen sist igen. Jag har inte hunnit blogga. I fredags var jens i stockholm hela dagen, han och hans pappa åkte kl 5 på morgonen för att hämta sin nya fiskebåt. Jag och Pyttet fick underhålla oss själva på dagen. Vi var hos Kickie i Ingared och tog en promenad o fika med henne, grabbarna bus (2 labradorer) och lilla Diva (kinesisk nakenhund) och sen på kvällen var vi hos mormor och morfar. Eftersom Jens inte skulle komma hem förrän på lördag morgon sov vi över i stan. Det var mysigt och jag tror att mormor och morfar tyckte om att ha oss där, eller iaf Pyttet! :) Hon sov snällt hela natten och var kanonglad hela tiden vi var där!
På morgonen åkte jag, Pyttet och mamma iväg och shoppade lite. En massa julklappspapper och sånt, så kul att slå in paket, jag älskar det! Jag brukar hänga fast små saker på paketen så de blir extra fina, t.ex. små tomtar eller minijulgranskulor och sånt!

När vi kom hem och väckt Jens åkte vi iväg till Hemsjö för en härlig promenix i solen och sen blev vi bjudna på middag. På kvällen hyrde vi en film, men orkade inte se den utan gick och la oss istället. Jag är så himla trött nuförtiden, vet inte vad som pågår?! Pyttet har börjat vakna några gånger varje natt, och trots att jag matar henne i sömnen numera så blir jag trött. Så nu har vi börjat ge henne gröt på kvällen. Jag har hört att de ska sova bättre då, så vi får se om det fungerar!

Igår var jag riktigt duktig. Pyttet väckte oss 7.30 så då åt vi frukost och sen var jag ute och målade klart fågelhuset jag snickrat till Therese och Anders. Fasen att jag glömde ta kort på resultatet, kanske du kan göra det Therese och maila mig sen?! Efter det fixade jag alla våra fågelmatarmojänger! De har 4 platser med mat här nu. En hållare med talgbollar, en lång hållare med jordnötter, ett fågelhus med solrosfrön och en kärve. Så nu har vi massa fåglar här, jag tycker det är kul! Maja tycker också att det är kul, hon sitter nedanför och lurpassar på pippiarna, men som tur är har hon inte lyckats ta någon än!
På eftermiddagen städade jag och putsade nästan alla fönster på utsidan. Så nu ser vi bra ut igen som farmor skulle ha sagt! ;) Jag längtar så tills vi kan sätta upp våra adventsljusstakar. Det blir så mysigt med alla ljusen i fönstren, här ute är det ju så mörkt också så man ser det så tydligt här. det gör mycket! Jag köpte nya ljusstakar häromdagen på Jordnära. Jag och Jens hade kollat på några på Maxi, men de kostade 250 kr styck, men sen hittade jag dem på jordnära för 79 kr!! Det var 2:a sortering, men jag kollade noga och det var inga större fel, inget man ser om man inte kollar riktigt riktigt noga iaf! Vilket kap!

Imorgon ska jag och Pyttet shoppa julklappar. Vi ska träffa Therese i stan och först ska vi äta frukost nånstans, funderar på Ekstedts, och sen blir det shopping för hela slanten! ;) Det ska bli jättemysigt! Skulle bli fint väder imorn också hörde jag så det hoppas vi på!

Nu sover äntligen Pyttet, hon har varit svår att natta de senaste dagarna. Gnäller länge innan hon väl somnar och när hon somnat vaknar hon och är orolig flera gånger, hoppas hon kan sova ordentligt inatt!
Haha, igår drack hon vatten för första gången i en pipmugg. Hon tyckte det var jättegott! Stirrade på pipmuggen hela tiden och ville bara ha mer! Jag vet inte om hon svalde så mycket, det mesta rann ut bredvid munnen, men hon fick smakat på det iaf! Älskade gullungen!!

Häromdagen pratade förresten mamma med min storebror i Stockholm, och det verkar som om han och hans fru kan komma ner till oss över jul!!! Hoppas att det går! Vi saknar dem och det vore så roligt att träffa dem igen! Och så har de ju inte träffat Linnéa ännu.

Nä nu ska jag slappa, sen ska jag ladda kaffebryggaren. För även om jag äter frukost på stan imorn måste jag ha kaffe innan jag åker så jag blir människa! Jag fungerar inte utan kaffe!! Koffeinist!

KRAM!

Farmor, lilla farmor!

Idag åkte jag och Linnéa och plockade upp mamma och sen åkte vi till Sollebrunn för att hälsa på farmor. När vi kom in på hennes avdelning och hon såg oss sken hon upp! Hon kände igen oss och blev jätteglad att träffa oss, speciellt Linnéa tror jag! Vi kramade om farmor och sen tog vi med henne ut i cafeterian som finns där och tog en kopp kaffe med syltgrotta! Linnéa var på sitt bästa humör och babblade och skrattade till farmors stora förtjusning. Farmor pratade nästan ingenting, hon viskade en del med Pyttet, men annars sa hon inte mycket. Vid ett tillfälle lät det som om Linnéa sa "Elsa" (min farmor heter Elsa) och farmor blev jätteglad "Hon sa Elsa!!".  Och så satt hon där och myste medan hon iakttog Linnéa som glatt pladdrade på och gjorde skojiga ljud.
Efter ett tag började farmor bli trött så vi skulle köra in henne till avdelningen igen, men då sa hon att hon inte ville tillbaka in dit. Usch, det har varit just såna saker jag bävat för att hon ska säga! Då fick jag verkligen bita ihop för att inte börja gråta... men mamma tog det jättebra, småpratade en del medan hon körde rullstolen och sen kom vi fram med farmor. Så klädde vi på Pyttet och sen höll mamma fram henne mot farmor, farmor klappade på henne och de myste kind mot kind, det var en så härlig syn! Attans att jag glömt min kamera, men jag tog två suddiga med mobilen:

      <---- Två av de bästa människorna som finns!

Det var jobbigt att hälsa på farmor idag, hon har blivit så liten och hon är helt annorlunda mot vad hon varit. Men att se henne och Linnéa tillsammans och att se farmor bli så glad när vi kom var riktigt roligt! Det känns som om en tyngd lättat från mitt hjärta och mina axlar nu. Det var så mycket jag skulle vilja ha sagt till farmor idag, men jag insåg att hon förmodligen inte skulle förstå, och inte skulle hon komma ihåg det jag sagt heller. Men som Jens sa, jag kanske inte behövde säga någonting, hon förstår!

~*~ Jag älskar dig lilla farmor! ~*~

Potatis är mumma!

Idag fick lilla älsklingen prova en ny maträtt, potatismos! Jag kokade lite potatis och mosade med bröstmjölk. Linnéa satt och gapade i barnstolen och anade nog vad som var på gång, vårt lilla matvrak! :)

      <---- Spännande att få smaka potatis!

      <---- Den lilla tungan sätter igång så fort man börjar mata! :)

  <---- Vi har en duktig tjej som torkar sig runt munnen efter måltiden!

Jag och Pyttet började dagen med att åka till maxi för att handla lite. Vi strosade runt där ett tag, inhandlade bl.a. en massa kött till kalops, chokladbollar till fikan vi skulle bjuda Therese på och presentsnöre till alla klappar vi ska slå in! När vi kom hem fixade vi kaffe och så kom Therese, vi hade som alltid en mysig fikastund.
När Therese hade åkt satte vi igång att laga kalops, ett riktigt storkok blev det, vi kände oss väldigt duktiga! :) Skönt att kunna frysa in ett gäng burkar så kan man bara tina det när man inte orkar laga mat!

Sen fixade vi middag till Jens kom hem, entrecote med ugnsstekta grönsaker, smarrigt värre!

Nu sover Pyttet, idag somnade hon 19.30, jätteskönt att det gick att lägga henne så tidigt. Hoppas bara att hon inte vaknar nu och piggnar till som hon gör ibland.

Jag måste visa några bilder vi tagit som inte blev så lyckade, jag tycker de är så roliga. Självklart har de sin charm och de är jättesöta, och det är ju inte motivet det är fel på... utan fotografen, eller vem ska man skylla på?

        

Och här är några bilder jag lägger upp bara för att hon är så söt och go!

       

Imorgon ska jag och Pyttet åka med min mamma till farmor. Jag känner att jag måste hälsa på henne även om det är jobbigt. Vi ska bara dit och fika lite, ska inte stanna så länge, så det kommer nog gå bra! Resten av dagen får vi se vad som händer. Förmodligen hänger vi nog lite med mormor, kanske bjuder hon på lunch? Kanske shoppar vi lite? Vi får se! :)

Jag fick förresten hem mitt nya bankkort idag, så nu KAN jag shoppa!

Jag är sååå trött idag,. Natten till igår sov Linnéa oroligt hela natten och på dagen var det gnälligt mest hela dagen, ganska jobbigt. det jobbiga är ju att man inte kan göra någonting mer än att försöka trösta... stackars liten! Jag tror hon var övertrött och hade lite magont... men inatt har hon sovit lite bättre iaf och varit glad större delen av dagen. Hoppas att hon får sova gott inatt älskade Pytt!

Nä, nu ska jag slappa lite framför TV´n. Jens ska ha datorn nu också, skönt att jag hann blogga innan han skulle spela sitt himla wow...  ;)

Kram på er!!

Vänt var det här... snart!

Nu har Linnéa snart vänt sig från rygg till mage, det är tiktigt nära nu! Hon har legat och kämpat på filten flera gånger, men det är en liten arm ivägen för henne. Men så fort hon kommer på vart hon ska göra av den kommer det gå! Jag tog bilder på henne när hon försökte häromdagen:

   

Hon är så duktig lilla tjejen!
Hon äter sin puré ordentligt nu varje dag, och tycker om det massa! Allt man matar kommer ju inte ner i magen, en hel del hamnar i haklappen, men det lilla hon får i sig är gott iaf! Nu ska vi snart prova potatismos och eventuellt lite gröt. Vi får ta det varsamt så hon inte får ont i magen bara!

Bloggen har fått vänta ett tag på uppdatering nu. Dels så har jag inte hunnit, och dels så har jens köpt wow expansionen så nu sitter han vid datorn varje kväll nästan... vi borde verkligen ha varsin dator!

Idag har det varit så härligt väder. jag och Linnéa packade iväg oss i morse. Vi åkte in och ställde bilen vid Maxi och gick sedan in till stan. Där köpte vi julklapp till faster Annie och sen köpte vi med oss chokladbollar och åkte hem till Therese och fikade. Vi tog en promenad med henne och vovvarna också, det var jättemysigt!

Sen sist har det inte hänt så mycket egentligen. I fredags hade vi tjejerna här på besök. Susanne, Oliver och Måkkan kom vid 10-tiden. Vi drack kaffe och planerade vad vi skulle fixa för middag till oss. Sen åkte vi till maxi och handlade och mötte upp Therese. Strosade runt på maxi ett tag, det blir lite virrigt när 4 tjejer ska shoppa ihop! Men efter ett tag var vi klara. Så vi begav oss hemåt igen och satte igång med maten. Det blev ravioli mes pastasås, medelhavsbaguette och sedan fruktsallad med glass till efterrätt. Det var himla gott. Och hela dagen var väldigt mysig! Det är så kul när alla kan träffas, men vi saknade förstås Jossan då. Måkkan sa att hon höll på att flytta till nya lyan i Gbg, hoppas det gick bra!!

Igår hade Pyttet en riktig gladdag. Hon skrattade mest hela tiden och var riktigt glad och pigg. Mysiga unge! Hon och Jens satt och myste i soffan och skrattade ihop. Vad jag älskar dem båda två!! Mina goingar!

Jag har säkert tänkt att berätta en massa mer saker, och denna bloggen var kanske inte så rolig, men men... förhoppningsvis kan jag uppdatera senare eller imorn! Ha det så bra så länge!

~*~ Grattis Oliver på 4 månadersdagen!! ~*~

Knasbaby!

Ja såhär knasig ser Linnéa ut när hon "munpruttar"! Haha, hon har ryck på det u, gör det nästan alltid, när hon inte ligger och gapar då... hon har nog börjat öva på sina höga toner för det är så det skär i öronen ibland! En liten gaphals är hon!



Jag och Linnéa var på stan i förrgår och handlade julklappar. Vi fick tag i en till moster och en till Therese, och en massa till Pyttet! Det är ju inte så svårt att hitta fina saker till lilla älsklingen, plus att det var halva reapriset på KappAhl så där shoppade vi loss. Och när vi skulle betala så gav mitt kort upp... typiskt! Vi testade flera gånger, och kassörskan testade att slå in det själv, men det fungerade inte heller. Så vi pallrade oss iväg till uttagsautomaterna utanför och det fungerade inte heller! Så det var bara att gå tillbaka och be om att få lägga undan varorna. Så när Jens slutat jobbet mötte vi honom på stan så betalade han - perfekt! ;) Så nu på morgonen har jag ringt och bett dem skicka ett nytt kort, det kommer ta 3-5 arbetsdagar...segt att vänta så länge, men å andra sidan kanske jag sparar lite pengar då!

Igår var vi på skohuset i Lerum och kollade efter skor till mig. Jag hittade en massa jättesnygga skor... men sen tog förnuftet överhanden och jag köpte ett par Goretex stövlar. De är svarta och faktiskt hyfsat snygga! Det är ju bra iaf med goretex när det alltid är regn och rusk här, och varma är de också. Och nu när man är ute och går med barnvagnen behövs rejäla skor! Här är en bild:



Efter skoaffären blev det K-rauta. Vi köpte klinkers till golvet framför kaminen. Vi valde ett mörkgrått/svart, det blir nog fint!

Idag vet jag inte riktigt vad jag o Pyttet ska hitta på, men en promenad i nya dojjorna får det bli iaf!

Kram på er!

Smakisar = smaskens! :)

Nu har Linnéa äntligen fått prova att äta riktig mat! Igår, på hennes 4 månadersdag fick hon prova på att äta morotspuré! Vi tog några skedar puré och blandade med bröstmjölk på hennes tallrik, tog på Linnéa hennes haklapp och satte henne i stolen. Här kommer bilder så får ni se hur det såg ut! (Många bilder kommer nu!)

                            

Som ni ser på bilderna så tyckte Linnéa om morotspuré! Hon älskade det, ville bara ha mer! Hon började gnälla när vi sa att det får räcka nu (man ska bara ge ett par teskedar först för att se så att magen klarar av maten och så) så då testade vi att visa skeden med lite puré igen och då sken hon upp och gapade! haha, vår lilla goding! Det var så mysigt att sitta och mata henne medan hon smaskade och kladdade, och det var så skönt att hon tyckte om det. Älskade lilla unge!

En stund efter maten fick hon smaska på en liten bit smörgåsrån också. BVC sköterskan sa att det var bra att ge det så vi testade det också, hon älskade det med! Här kommer fler bilder:

          

Smörgåsrån var också riktigt smarrigt. Hon är en glupsk liten en, ville bara ha mer!

Efter allt detta ätande på förmiddagen åkte vi och fikade med Jens pappa en stund och sedan åkte vi till mina föräldrar för att få middag! Pappa fick farsdags present av oss, biobiljetter, och sen fick vi jättegod stek! Linnéa fick 4 månaderspresenter också, tack alla! av Elin o Andreas fick hon ett par vinterskor med en matchande mössa till och av  mormor o morfar fick hon body, byxor och strumpor!
Jens fick ju såklart farsdags present av Linnéa också, en bok, ett par strumpor som det står "Världens bästa pappa" på och en trisslott. Hon hade skrivit på kortet själv också! Jag gav henne en rosa tuschpenna så ritade hon lite grann på kortet :)

Vi har ju nytt golv i vardagsrummet nu också! Här kommer före och efter bilder!





Visst blev det bra?!! Vi är jättenöjda!

Nä, nu får jag gra lite nytta här hemma tror jag... Hoppas ni orkade läsa och titta på alla bilderna! Nu är det bara att kommentera ;)

KRAM!

BVC besök!

Ja idag har vi varit på bvc. Vi vägde och mätte vår lilla tjej som blivit så stor.. väger redan 7280 och så är hon 64,5 cm lång! ojoj! Man känner att hon blivit stor när man bär på henne längre stunder.
Vi fick även information om att börja med smakportioner, och så fick vi 2 böcker med tips och recept i. Hon sa att vi kan börja ge smörgåsrån och sånt nu och att det är bra att börja med grönsakspuréer som t.ex. potatis, morötter, palsternacka och sånt. Så idag har jag kokat morötter och gjort puré som vi fryst in i små isfack!! Ska bli så kul att börja testa att ge henne!
Vi har tänkt börja imorgon så då ska jag vara framme med kameran och föreviga detta stora ögonblick! :)

Nu duger det minsann inte att sitta ner längre heller... nu ska man STÅ! Helst ska man alltid stå förutom när man är lite trött, då kan det gå an att sitta. Hon har även börjat "prutta" med munnen. Haha, det sprutar dreggel överallt! Hon är så himla söt när hon sätter igång, hon kan hålla på hur länge som helst! Älskade sötnos!

Igår var jag och Linnéa på tupperware party hos mormor. Det var trevligt och jag hittade allt ett par saker till oss också. Jag tror nog att damerna som var där tittade minst lika mycket på Linnéa som på sakerna som visades ;) Men det är klart, är man så söt så är det inte konsigt!

Bilder får komma nästa uppdatering, ha det gott!!

Önskelista!

Ja nu har vi kommit på några saker som Pyttet kan önska sig i julklapp.

Pyttets Önskelista
* Babypulka
* Gåstol
* Badleksaker
* Leksaker
* Bäddset (spjälsäng)
* Spjälskydd
* Raggsockor
* Skor
* Badlakan
* Kläder

Hon behöver ju såklart inte allting egentligen, men det är sånt som är kul ändå! :)

Idag har Linnéa provsuttit sin barnstol. Vi köpte en barnstolsdyna på Ullared när vi var där, och den är himla stadig. Vi ska nog inte låta henne sitta där längre stunder ännu, men en liten stund när vi sitter bredvid skulle nog gå bra! Såhär söt är hon i sin stol:

        

Imorgon ska vi till bvc och väga o mäta. Det blir spännande att se hur hon har växt nu! Vi ska vara där redan klockan 9, herregud, hur ska det gå?! Det spelar ingen roll hur tidigt man går upp, vi är alltid sena ändå när vi ska iväg! Jag har kommit på att när man får baby får man bråttom också, alltid bråttom när man ska iväg! Haha, det är svårt när man har en tid att passa... men jag tror vi börjar bli bättre på det... Dagen efter vi kom hem från BB skulle vi tillbaka till Borås och då var vi en timma sena!! Men de sa att det var OK, som tur var förstod ju de att vi var lite ur form ;)

Igår var min kära syster + sambo på UL, då fick de se lilla "Tjallä" i magen! De blev flyttade också, till 6 april! Jag fick allt en bild på mobilen och lilla babyn är så fin! Ni kan se här: http://www.narvitvablirtre.blogspot.com/

Efter bvc måste vi handla, och sen får vi se vad som händer. På eftermiddagen/kvällen ska vi i alla fall röja i vardagsrummet för på fredag blir det nytt golv där inne!! Wooohooo... det ska bli så kul att få in det golvet!

Jag ska uppdatera efter att vi varit på bvc så ni får veta hur stor vår lilla tjej blivit!

Tack...

för ert stöd gällande farmor. Skönt att få skriva av sig lite här ibland.

Nu är det nya golvet lagt i hallen, jag har snickrat upp listerna och allt är färdigt. Ska bara byta gardiner där också. Vad tycker ni om byrån, ska jag ha kvar blommorna eller ta bort dem igen?

Före bilder:

   

Efter bilder:

   

Jag är jättenöjd, det blev så himla fint! Ser ut som ett helt nytt rum. Vilket lyft!

Häromdagen var vi i Hemsjö och firade Jens födelsedag (han fyller idag, 4 nov) med hans familj. Vi åt hummer och andra skaldjur, väääldigt gott var det! Linnéa hade festklänningen på, här är hon:

   

Och här är hon i bodyn som hon egentligen skulle haft på farsdag men jag kunde inte hålla mig!



Igår bar det iväg. Jag, Linnéa, Therese och Jossan drog iväg till Jönköping för att hälsa på Susanne och Oliver! Vi kom iväg strax före tio, hyfsad tid trots att allihopa var llite försenade. Har en tendens att bli så! Väl framme i Suannes, Olivers och Dannes supermysiga lägenhet  blev det kaffe och muffins som susanne bakat, väldigt gott! Recept önskas förresten Susanne! ;)

     

Efter fika stack vi till ikea, och med 4 tjejer kan ni ju tänka er att det tog tid och att det var lite virrigt ;) Nädå, vi började med lunch och sen vandrade vi omkring. Alla hade sagt innan att de absolut inte skulle handla nåt för ingen hade egentligen råd. Men såklart slutade det med att alla handlade! Barnen var jättegoa, glada hela tiden inne i affären. Vi fick stanna och amma en gång vid mattorna, men det gick fint. Barnen hoppade från famn till famn, helt plötsligt stod jag med Oliver och Linnéa var iväg med Therese och spanade blommor, haha, våra goa babysar! Jag fyndade en massa fint. Två lampor, två kudddöverdrag, en innerkudde och lite julsaker. Och när jag skulle betala sen fungerade inte mitt kort! Panik! Men som tur var kunde Therese lägga ut åt mig, tack! Avskyr när sånt händer. Mitt kort fungerar ju överallt annars... knasigt!

Efter shoppingturen åkte vi tillbaka till Susanne och fikade igen, lika gott även denna gången! Sen fick Linnéa mat och sen påbörjade vi vägen hemåt. Det var mörkt och det var jättetät dimma så vi tog det ganska lugnt. Therese körde in mig till maxi också för att hämta ut Jens födelsedagspresent. Tack för hjälpen! Min bil står på tork i hemsjö så jag har ingen bil nu. Det läcker in vatten för vindrutan är inte tät, så hela golvet i bak är vattenpölar... så nu ska den torkas och lagas ordentligt!

I morses överraskade jag och Pyttet Jens med frukost och paket. Jag sjöng (stackars Jens) och pyttet undrade nog vad som flugit i mamma. Jens blev glad för sitt paket! Här är bild på presenten:


Det är canvastavlor med uppförstorade bilder. Jag tycker de är jättefina! (Såklart, kan ju inte bli annat med et motivet!) Jens bestämde att vi ska ha dem ovanför sängen, och det tror jag blir alldeles ypperligt!

Häromdagen tittade jag lite på Sjukhuset på TV3, och just när jag fick på det var det en förlossning. Å vad jag kände igen mig... och när bebisen kom upp på magen satt jag och tokgrät och kramade hårt om Linnéa. Vilken fantastisk känsla det var, och vilken upplevelse! Jag blir alldeles avundsjuk på alla som har den delen kvar. Nu förstår jag vad du menade Sarah, jag minns att du sa att du hade längtat efter förlossningen när du var gravid med Edvin, och då förstod jag inte alls. Men nu gör jag det! Jag vill så gärna ha ett barn till i framtiden, och jag längtar redan efter den förlossningen, just för känslan när man får upp babyn på magen. Å jag kommer aldrig glömma det ögonblicket!


Nä, nu ska här städas, får lite kaffebesök i eftermiddag! Kramar på er alla!!

RSS 2.0