Måndag 26 november

Nu vet alla i våra familjer att vi ska få en bebis! Föräldrar, syskon och farmor!! Tänk om man kunde filmat deras reaktioner! Det hade varit roligt att kunna se dem igen... det var ren lycka bara! :) En och annan tår, leenden från öra till öra, många frågor och väldigt många planer på leksaker och annat! Hihi...

Igår var jag och pappa Jens på Babyhörnan i Gbg. Vi hade tråkigt och kände för att göra någonting, så vi tänkte att vi skulle kika på barnvagn.. det ska börjas i tid! Vi hittade ett par modeller som verkade bra, fastnade speciellt för en Brio. Vi har ju en viktig sak att rätta oss efter - den måste få plats i Jens BMW. Haha.. denna gjorde det! Och den var snygg och lättkörd. Vi hittade även en bilbarnstol som verkade bra, även den en BRIO.

Vi skulle egentligen inte handla något speciellt när vi åkte dit, men det slutade med att vi köpte 3 bodys.. ursöta! De är så små att de ser ut som dockkläder! En var vit med beiga kossor och getter på, en var vit med blåa grodor och en var vit med beiga små nallar. Naawww!


Allting känns bra i magen och så.. tänker mycket på vad jag äter och dricker. Inte för mkt kaffe och kolsyra, ingen alkohol givetvis, mycket spenat och mängder av frukt!
Nu längtar vi massa till den 17 december, inskrivningen på barnmorskemottagningen. Hoppas vi får göra ultraljud då igen. Så vi får se hur mycket den har växt!

Ha en bra dag, nu ska vi gå en promenad!!

Kommentarer
Postat av: Moster

Hihi... vill också se ansiktena igen på oss! =) Total chock och total lycka! =) Kram på er!

2007-11-29 @ 23:08:59
Postat av: Mormor

Kan man bli annat än lycklig när man får en sådan gåva. Jag älskar er.
Kram

2007-11-30 @ 10:03:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0