Första veckan!

Det händer så mycket nu!!

I måndags åkte vi tillbaka till BB för att ta PKU-test. Linnéa var jätteduktig, hon ammade medan läkaren tog blodprovet i hennes lilla lilla hand, och skrek ingenting! Läkaren vägde henne och tittade snabbt över henne, och allting såg bra ut. Hon hade gått upp i vikt och hade bara 50 gram kvar till födelsevikten. Efter BB åkte vi till H&M fyndshop för att titta på kläder till lillskruttan, och då träffade vi på Jessika, Timmy och Alwin! :) Kul!! Vi hittade inga kläder, de hade bara större storlekar där, så jag fick iaf köpt mig 2 linnen. Kläderna jag hade innan graviditeten sitter inte riktigt så snyggt nu som de gjorde då ;)


Sen har dagarna rullat på, besök hos mormor & morfar och farmor & farfar ofta, det är mysigt! Sen har vi haft besök här hemma också av lite kompisar och så, kul att visa upp vår fina älskling! :) Och hon har fått massor med presenter, tack så mycket igen!

I onsdags invigde vi vår barnvagn, vi åkte till Hemsjö och skulle gå en liten runda där. Linnéa somnade med en gång och vi gick där, stolta som tuppar med vår fina vagn! Efter halva vägen var det en liten som började gnälla och det började lukta blöjbyte, så vi pinnade på ganska bra. I slutet gnydde det ganska mycket där inne i vagnen och regnet började komma, vi hade självklart inte med oss regnskydd till vagnen! Så precis när vi parkerar vagnen under tak hos Jens päron börjar det störtregna! *phu* Vilken tur vi hade! Så efter bytt blöja och lite mat var alla nöjda och glada igen :) Mysig tur även om det nästan blev språngmarsch på slutet!




I torsdags vågade vi oss in till stan en sväng. Var på Babyproffsen och köpte en filt, en registreringsskylt till vagnen och refillpåsar till vår blöjhink. Blöjhinken fick vi gratis i ett babypaket från pampers, men sen kostar refillpåsarna 269 kr!! Och det står inte på paketet hur många påsar det är, eller hur många meter?! Så ingen människa vet vad vi betalade 269 kr för egentligen, inte ens han i kassan visste... men jaja, det får gå, den är så smidig så det är nog värt det!

Sen hamnade vi på KappAhl och köpte kläder till skruttan, hon fick 2 jättefina klänningar, en body och 2 par vita strumpor. De vita strumporna kändes som ett måste eftersom Jens häromdagen tyckte att Linnéa kunde ha en orange/blå/vit/brun randig body med rosa/vit randiga strumpor till, herregud, jag ryser bara jag tänker på det. Haha!! Han fick lova mig att säga att det var han som valt kläderna den dagen! :)


Igår var det dags för första badet! Så spännande! Vi har hört att de flesta barn gallskriker första gången de badar, och visst Linnéa skrek i början, men sen verkade hon tycka att det var ganska ok. Hon var så himla söt när hon satt där i badbaljan! Efter badet torkade vi av henne och lindade in henne i hennes badhuva med öron på! Sötnosen!!

       


Efter bad och grejer var jag på stan med Linnéa och mormor. Mormor fick köra vagnen, sååå stolt! Vi gick in lite varstans där mamma känner folk för att visa upp Linnéa, mysigt!! Sen på eftermiddagen kom familjen Wellner hit på fika, kul! Edvin som vi alltid har tyckt är så liten blev plötsligt väldigt stor! Hehe!


Nu sover min lilla familj, och jag ska nog gå och lägga mig och mysa med dem en stund. Sedan blir det besök hela helgen tror jag! :)

* Vår älskade lilla tjej!! *


(¯`♥.¸(¯`♥.¸♥ Linnéa ♥¸ .♥´¯)¸.♥´¯)


Kommentarer
Postat av: Sarah

hehe...vad gott hon sover där på sista kortet :D.

2008-07-19 @ 19:38:22
Postat av: Jessika!!

Du e ju värsta bloggaren trots nybliven mamma!! BRA! ;-)

2008-07-19 @ 22:00:48
URL: http://www.metrobloggen.se/jezzzzzika

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0