Vänt var det här... snart!

Nu har Linnéa snart vänt sig från rygg till mage, det är tiktigt nära nu! Hon har legat och kämpat på filten flera gånger, men det är en liten arm ivägen för henne. Men så fort hon kommer på vart hon ska göra av den kommer det gå! Jag tog bilder på henne när hon försökte häromdagen:

   

Hon är så duktig lilla tjejen!
Hon äter sin puré ordentligt nu varje dag, och tycker om det massa! Allt man matar kommer ju inte ner i magen, en hel del hamnar i haklappen, men det lilla hon får i sig är gott iaf! Nu ska vi snart prova potatismos och eventuellt lite gröt. Vi får ta det varsamt så hon inte får ont i magen bara!

Bloggen har fått vänta ett tag på uppdatering nu. Dels så har jag inte hunnit, och dels så har jens köpt wow expansionen så nu sitter han vid datorn varje kväll nästan... vi borde verkligen ha varsin dator!

Idag har det varit så härligt väder. jag och Linnéa packade iväg oss i morse. Vi åkte in och ställde bilen vid Maxi och gick sedan in till stan. Där köpte vi julklapp till faster Annie och sen köpte vi med oss chokladbollar och åkte hem till Therese och fikade. Vi tog en promenad med henne och vovvarna också, det var jättemysigt!

Sen sist har det inte hänt så mycket egentligen. I fredags hade vi tjejerna här på besök. Susanne, Oliver och Måkkan kom vid 10-tiden. Vi drack kaffe och planerade vad vi skulle fixa för middag till oss. Sen åkte vi till maxi och handlade och mötte upp Therese. Strosade runt på maxi ett tag, det blir lite virrigt när 4 tjejer ska shoppa ihop! Men efter ett tag var vi klara. Så vi begav oss hemåt igen och satte igång med maten. Det blev ravioli mes pastasås, medelhavsbaguette och sedan fruktsallad med glass till efterrätt. Det var himla gott. Och hela dagen var väldigt mysig! Det är så kul när alla kan träffas, men vi saknade förstås Jossan då. Måkkan sa att hon höll på att flytta till nya lyan i Gbg, hoppas det gick bra!!

Igår hade Pyttet en riktig gladdag. Hon skrattade mest hela tiden och var riktigt glad och pigg. Mysiga unge! Hon och Jens satt och myste i soffan och skrattade ihop. Vad jag älskar dem båda två!! Mina goingar!

Jag har säkert tänkt att berätta en massa mer saker, och denna bloggen var kanske inte så rolig, men men... förhoppningsvis kan jag uppdatera senare eller imorn! Ha det så bra så länge!

~*~ Grattis Oliver på 4 månadersdagen!! ~*~

Kommentarer
Postat av: Susanne

Sötnos Linnéa! Jepp, snart kommer hon över till mage, vips säger det bara! =)

Underbar dag ni hade idag, med både promenad och fika!

Hoppas vi ses snart igen, längtar redan efter er alla!



TACK för grattandet av Oliver, jag ska hälsa honom(han sover sedan 19.30)... =) Så söta ni är!



Hörs imon!

Många kramar



P.S. Säg till Jens att ni skaffar en dator till dig så att du kan blogga när som helst du behagar!!! ;p

2008-11-17 @ 20:58:24
Postat av: Moster Elin

Hehe, övning ger färdighet så snart vänder hon nog runt! =) Snart kryper hon nog också, så var glad så länge hon är på ett och samma ställe! :)



2008-11-18 @ 11:30:34
Postat av: Jessika!!

Vilken underbar pyjamas Linnéa har! Älskar dom med små fötter på! =) Snart ska du se att hon vänder sig om, den där armen ska då alltid ställa till det! ;-)



Kram

2008-11-18 @ 12:06:30
URL: http://www.metrobloggen.se/jezzzzzika
Postat av: Emma

Klart det var en rolig blogg att läsa! Som alltid!

Barn är det alltid skoj att läsa om ;-)



Ja, stå på dej å be om en egen dator. Kanske tomten kan komma med en? ;-) Mer bloggande!

2008-11-18 @ 18:53:34
URL: http://emmalundstedt84.blogg.se/
Postat av: Sarah

Så Jens har också köpt ännu en del av det där spelet, Martin med suck. Du får säga till honom att köpa en dator till dig med ;)



Söt Linnéa är när hon ligger där och kämpar, rätt som det är kommer hon vända sig :) Och hon blir säkert lika paff som du när det händer ;)



Kram

2008-11-18 @ 20:18:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0