Födelsedagsfirande!!

Ja igår firade vi Linnéas första födelsedag! :) Tänk att vår älskade unge är 1 år gammal, helt otroligt, vart har det året tagit vägen??
Dagen började med att Linnéa väckte oss och fick paket. Pappret var ju himla kul men det var faktiskt nåt i det roliga pappret också, en gosehund! Den blev hon genast förtjust i - inte så konstigt eftersom det var hon som snodde åt sig den på Ikea så vi fvar tvugna att köpa den. ;) Hon kramade hunden hela morgonen. Och efter morgongröten fick hon sin stora present, ett minibord med ministolar. Så himla gulligt. Det är helt i vitt och jättefint. Hon är väl egebtligen för liten än, men sen kan hon ju sitta där och rita och greja är det tänkt. Och man måste ju faktiskt ha 2 stolar ifall hon har kompis på besök. :)

  

Efter morgonbus och grejande vilade Linnéa en stund och sen kom mormor och morfar. De hade med sig glasstårta som Pyttet mumsade i sig med glad aptit. Smaskens med glass, Linnéa kommer bli (eller är redan) ett glassmonster! Av mormor och morfar fick Pyttet en  jättefin dockvagga med innehållande docka, hemmagjord filt och kudde, och dockan hade även en hund, en väska och en solhatt som åkte av fortare än kvickt.

        

          

Efter presentöppning och tårtkalas lekte Pyttet en stund med mormor och morfarinnan de åkte hem. Sen var hon så trött men kunde inte somna så vi åkte en sväng och när vi kommit hem kom farmor ochfarfar. De hade med en present från Jens släkt, en jättestor rutschkana, och en present från dem -en minibmw!

 

Linnéa åkte lite på den, men sen tyckte hon att den var lite läskig så använde hon den som gåstol  istället. :) Den är himla tuff och har en lite tuta som Pyttet tycker är rolig.

Såg ni förresten annonserna till Pyttet i Kuriren och AT?! Så fina!!

Idag har Jens och Pyttet varit i Hemsjö och jag var hos mamma och pappa. Vi har förberett för kalas :) Bakat och haft oss, och hela kalaset kommer ha ett rosa tema. Kanske ganska självklart när det är en liten flicka som fyller år?! Vi blir i alla fall många, ca 25 personer, kul! Linnéa kommer ha så roligt, och så ska hon få tårta.

Nä, nu ska jag snart sova, är helt slut efter kalasbak. :)

Kram på er alla!!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Åååh. Gud, va söt hon är!

Grattis till sötnosen i efterskott. :) Hoppas ni hade en rolig och mysig dag.

Tack för kommentaren om bilderna. Jag lämnade ditt nummer så om ett bra tag (dom är inte så snabba) så ringer dom till dig och frågar om du vill komma och göra samma sak. :)

Kram!

2009-07-10 @ 22:16:57
URL: http://peanutbuttercup.blogg.se/
Postat av: Jessika

grattis till underbara linnéa!! tänk vad ett år går fort! =) värsta grymma bmwn med ju!

2009-07-10 @ 22:38:42
URL: http://www.metrobloggen.se/jezzzzzika
Postat av: Therese

Men ååå vilken supersöt vagga!! Din mamma e så duktig! Bilen va oxå häftig, kul att åka runt på sen! Cornelia kommer gärna å fikar med Linnéa på det nya bordet, vi kan hålla i henne ;) Jätte fint va det! Nu e det ju kalaset idag, ska bli så mysigt, goaste Linnéa!



Vi älskar er massor, pussar å kramar till er alla från oss!

2009-07-11 @ 08:09:32
Postat av: Sarah

Vilka fina presenter :) Ett stort grattis till Linnéa i efterskott!

2009-07-12 @ 13:46:56
Postat av: Emma

GRATTIS LINNEA i efterskott!

Mysigt med kalas, men visst blir man helt slut ja!!

2009-07-12 @ 21:01:36
URL: http://emmalundstedt84.blogg.se/
Postat av: Olli och Susanne

Ooo, jag har inte sett att du har skrivit tills nu! Fast jag har ju inte suttit nåt vid datorn nu när vi har varit hemma under helgen.

Tack för att vi fick komma på Linnéas superfina kalas!! =) Det var så himla fint, och gott!! ;)

Vilken underbar vagga lillan fick av mormor och morfar. En underbar vagga till en underbar liten tjej! Bilen från farmor och farfar var inte så tokig den heller!

Nu längtar nog Olli ännu mer efter sitt kalas tror jag! =)

Tack för en mysig fika idag förresten tjejer (T och C naturligtvis inräknade!!)!!! =)



Puss och kram från oss

2009-07-13 @ 21:42:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0