Välkommen Iris!

Igår hämtade vi hem vår lilla Iris, vår lilla tiger! :) Efter bara en kvart hemma började hon busa och hålla igång, inte ett dugg rädd. Och på kvällen när vi kollade på TV låg hon i knät och spann. Mysigt! Och hon går på sin låda, jätteskönt att slippa passa hela tiden. Hon är lite rädd för Pyttet, men det är inte så konstigt. hon låter ju massa och gapar så högt! Det är nog en vanesak! Maja bor i hemsjö nu, och det verkar funka för henne där också, hoppas verkligen att det fortsätter så för hon är ju så himla himla go!

    
Igår var vi med Therese och Cornelia på promenad i regnet! Hon hade lovat att gå ut med Kajsa (hennes släktings hund) på dagen men kände, helt förståeligt, att det blev mycket att gå med 3 hundar och en barnvagn ensam så vi hjälpte henne! Hon har ju 2 hundar själv också, Harry & Dennis. Efter promenaden blev det kaffe och massa bus med barnen! Vi tog massa fina kort, hoppas jag kan få några av dem sen! :)

På söndag kommer mamma & pappa äntligen hem! Som Erik sa igår "Nu får de ta och komma hem. Visst är det gött att vara ensam hemma, men nu är det väl ensamt...!" Det är himla tomt när de är borta! Vi saknar er och längtar till söndag!

Nä, nu ska vi göra oss iordning..

Kram!


Kommentarer
Postat av: Mormor o morfar

Skönt att vara efterlängtade :) Vilken söneog att vilja leka med hent liten Iris, Selma kommer n

2009-11-19 @ 16:17:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0