Dagarna går...

så himla fort! Man går upp och vips så ska man gå och lägga sig, och vi gör inte så mycket ändå. Men det är ganska skönt. Vi åker till folk och fikar, eller har besök, åker till mormor & morfar eller farmor & farfar eller till stan och köper glass... en riktigt mysig tillvaro! Så ska ni skaffa barn så är det lagom att de kommer i juli, känns som en väldigt bra tid!

Jag vill börja med att gratulera Susanne och Daniel till deras lilla pojke!! GRATTIS!! Lite sent, men bättre sent än aldrig! Den lille buskrabaten lät sina föräldrar vänta länge, men den som väntar på nåt gott....



Sen sist jag uppdaterade har vi träffat mycket folk med Linnéa, hon har fått mängder med jättefina presenter och det är så kul att visa upp lilla tjejen, våran stolthet ;)

I måndags tog vi en dagstur ner till Helsingborg, moster Elin och morbror Andreas var där nere i Andreas föräldrars hus, och vi fick komma och hälsa på! det var jätteroligt! Resan ner gick bra, Linnéa sov ända till Snapparp, där vaknade hon och fick mat och bytt blöja sen fortsatte färden. När vi kom fram var inte värdparet hemma, så vi tog vårt kaffe vi hade med oss och fikade på altanen. Linnéa fick sitta naken i babysittern i skuggan, det gillar hon sötnosen! Vi spanade även fisk i deras fina damm... såhär fint har de det:

       


När Elin & Andreas kom hem fikade vi lite och tjötade, sedan fick vi sill och potatis till lunch. Efter lunch, amning, blöjbyte och annat småpyssel åkte vi på seightseeing (hur fasen stavas det egentligen?!) i Helsinborg! Det är en väldigt fin stad, fin hamn, stränder, byggnader, bokskogar, Henke Larssons hus *hehe* och en massa annat! Vi åkte runt ett bra tag, sedan skulle vi köpa glass och efter lååång kö i stekande hetta tog de såklart inte kort!! åååå... varför sätter de inte upp en skylt om det då? Och ingen av oss hade kontanter så det blev ingen glass.
Efter åkturen blev det mellanlandning i huset för att mata baby och fixa lite, sen gick jag, Jens och Elin på promenad till Brunnsparken där vi skulle titta på Ramlösa Hälsobrunn - där Ramlösa vattnet kommer ifrån! :) Det var en mysig promenad, jättefin park! Elin körde vagnen, såhär glad var hon:



Sen blev det mat, hummer med västerbottenost till förrätt - lyx! Sedan grillat och en massa annat gott!! Lite mer mys med Linnéa blev det också! Sen bar det av hemåt ganska sent, vi var hemma vid 2.30, ganska trötta! Linnéa sov bra hela natten iaf!

  <---- Kockarna fixar mat till oss!  
 <--- Linnéa myser hos moster!


Igår hade vi besök av Jossan, det var kul att träffas igen, var längesedan sist!! Idag ska vi till BVC och se hur mycket Linnéa har växt, sen blir det fika hos Therese och Anders!

 <--- Linnéa hos Jossan!


Kommentarer
Postat av: jossan

de va kul o träffa er me =) så fina bilder du lagt ut.. inte de på mig dioock hihi ser ut som ja vet inte vad. puss omkram

2008-07-30 @ 10:03:12
Postat av: Jessika!!

Mysigt med en utflykt ju! =) Å som alltid söta kort på lilltjejen... =)

2008-07-31 @ 07:25:27
URL: http://www.metrobloggen.se/jezzzzzika
Postat av: Therese

Vilken mysig dag i helsingborg ni hade! Å vilka kokar din kära syster å kille verkar va, kanon ju! Sötaste linnea! Massor pussar!

2008-07-31 @ 14:12:52
Postat av: Sarah

Vilken härlig dagstur, alltid kul att komma iväg lite :)

2008-07-31 @ 21:14:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0