Farväl Fanny...

På onsdag ska vår älskade, finaste, goaste Fanny somna in hos veterinären. Hon är 11 år gammal och har varit en väldigt stor del av mitt liv under lika många år. Vi har haft henne sen hon var en pytteliten valp och det kommer bli otroligt tomt utan henne!! Jag kommer knappt ihåg livet innan Fanny, hon har liksom alltid varit där. Tänk vad tyst det kommer vara när man kommer hem till mamma och pappa när ingen Fanny skäller, ingen Fanny som tigger ost vid bordet, ingen Fanny som lägger sig på rygg och vill ha kli på magen. Usch!
Hon har alltid fått vara frisk och haft det jättebra. Men nu har hon fått en stor knöl på magen som har växt jättemycket och nu börjat vätska sig. Hon har fått hosta också och veterinären sa att det kunde ha spritt sig till lungorna. Så detta är det bästa för henne, för man märker att hon är väldigt trött och inte orkar göra någonting längre. Hon kommer inte ens till dörren när man kommer dit utan sitter i soffan och skäller.

Finaste Fanny, du kommer vara oändligt saknad!!~Hälsa Diesel, Levis, Mara och Rocky att vi saknar dem och tänker på dem~

Så många farväl.......


Kommentarer
Postat av: jossan

=( sötnosen... då får hon komma till sina söta kompisasr.. hälsa rasmus då fanny =)puss o kram

2009-08-31 @ 14:44:14
Postat av: Jessika

Usch vad trist... Men tyvärr livets gång...

2009-09-01 @ 14:50:55
URL: http://www.metrobloggen.se/jezzzzzika
Postat av: monkan

lukas finns också där för henne! å tiger...

2009-09-03 @ 21:34:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0