Lilla Cornelia..

Är hemma från BB nu! I eftermiddags kom de hem och kunde mysa hemma, Therese & Anders kunde visa henne hennes rum och inviga skötbordet. :) Jag pratade med mamma Therese förut och alla mådde bra och allting hade gått bra på förlossningen, men det hade tagit tid. Tänk att de har sin bebis nu! Vad härligt det är, och vad overkligt! De har varit gravida så länge, men ändå har allting gått så fort! Vi ska få träffa lillan någon gång längre fram i veckan, när de orkar och har landat lite, det ska bli så mysigt! Och vi har allt lite överraskningar till lilltjejen också! Linnéa kommer nog vilja klappa henne. Hon har ryck på att klappa allt. Men hon kan inte klappa fint ännu så hon får nog hålla sina små tassar borta. ;)



Idag har vi varit på stan och shoppat lite. Vi hittade bl.a. en sulky, Emmaljunga Scooter på rea. De säljer ut förra årets modeller nu och de hade en sån kvar i svart. Och vi har pengar undanlagda så vi slog till på den! Den är jättefin och verkar lätt att förstå sig på. Vi kollade på en Brio också, men den var mycket smalare och det är skönt att få plats med filtar/åkpåse/täcke när det är kallt så vi valde Emmaljunga. Den såg lite mer robust ut också, och vi är så nöjda med den Emmaljunga vi har nu så det känns som ett bra val!



Vi shoppade lite annat också, en ny skötväska bl.a. Vi har en Baby Björn nu, en sån där hård. Och den har varit jättebra, men man får inte plats med så mycket i den. Och nu hittade vi en mjuk skötväska på rean som såg bra ut så vi slog till på den. Man kan packa en mjuk väska på ett annat sätt, och nu behöver man ha med sig andra saker när de börjar bli större. T.ex. matburkar, majskrokar, tallrik o bestick och sånt m.m. Innan var det typ bara blöjor, tvättlappar och klädbyte som man behövde.  Och sen är det ju alltid kul med en ny väska!! ;)





Efter shoppingturen åkte vi hemåt och Pyttet fick sin puré, idag blev det västkustgryta, det var smarrigt. Och efterrätten (paradisdessert) var ännu godare. Hon tycker desserterna är väldigt skumma ser det ut som, hon smaskar läääänge på varje tugga och ser ganska fundersam ut, haha!

Sen var det dags att åka igen, vi skulle till farmor & farfar på middag! Det var lika kul som vanligt! Och Linnéa var jätteglad. Men trött var hon så nu när vi kom hem fick hon en flaska välling och sen somnade hon nästan med en gång!





Imorgon ska jag och Pyttet städa lite här hemma och sen på eftermiddagen ska vi till mormor och koka apelsinmarmelad! Mysigt! På tisdag blir det en tripp till Göteborg för en dag med moster Elin, det ska bli kul! Och sen får vi se vilken dag det blir liten babyträff!!!!

Jag är sugen på en tripp till Jönköping igen också.... när kan det passa tro? Inte torsdag för då är det babysim för en viss liten Oliver. :)

Kram på er allihopa!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul med en ny vagn :) En sådan har vi till Edvin med, fast annan färg. Vi har faktiskt en Brio i källaren med, som vi köpte till Axel. Men det är ju kul med nya vagnar, så jag var tvungen att köpa en till Edvin med...hehe. Hoppas ni blir nöjda!

2009-02-08 @ 20:35:07
Postat av: Sarah

Oj, glömde skriva i mitt namn när jag skrev kommentaren :) Det var iaf jag :)

2009-02-08 @ 20:36:15
Postat av: Susanne

Å, lilla Cornelia. Vad skönt för nyblivna föräldrarna att komma hem med sitt lilla knyte, det blir ju en helt annan sak än att vara på BB! =)

Nu börjar ett helt nytt liv (i två bemärkelser)!!!



Jag vill också träffa dem! Jag längtar tills den dagen!! =) Oliver vill ju såklart också det... ;)



Å, besök till Olli och mig!? JA, närsom (förutom på torsdagar såklart..) ;)



Nu har ni verkligen varit ute i god tid med vagn, fy vad skönt. Jag vill också bli av med vårat åbäke snart... =)



Kram och hej!!

2009-02-08 @ 20:58:27
Postat av: Elin

Mysigt att de fått komma hem nu med lilla Cornelia! Linnéa får öva på att klappa fint innan ni åker dit - kan ju öva på katterna :) Ska bli mysigt på tisdag, hoppas Tjallä är vaken då så du får en buff! :)



Fin vagn, nu kan hon åka som en prinsessa! :)



Kram

2009-02-08 @ 22:05:50
Postat av: Jessika

Vi har ju med en sån Scooter. Fullkomligt älskar den! =)

2009-02-09 @ 19:23:47
URL: http://www.metrobloggen.se/jezzzzzika
Postat av: Emma

Va mysigt lillan sover med sitt täcke! Gullegris!



Kul med shopping!! Oavsett vad det är, så är det alltid skoj..Konstigt det där..Å varför är det (oftast) bara det kvinnliga könet som tycker så här?

2009-02-09 @ 20:35:08
URL: http://emmalundstedt84.blogg.se/
Postat av: Elin

Du har blivit utmanad hos oss! :)

2009-02-10 @ 10:00:46
URL: http://narvitvablirtre.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0