Säng säng säng....

Igår bar det iväg till ikea för att köpa säng, vi plockade upp Jens pappa på vägen också. Sängarna vi har nu är ju inte böjbara, så vi behövde en sängstomme, madrasser och bäddmadrasser. På ikea hittade vi den vi tittat på, den billigaste vi hittade och den var väl hyfsat snygg också:



Men så började vi kika på en sängstomme som jag älskar, men som är lite för dyr för oss i nuläget, Hemnes... den var uppställd i svart och Jens tyckte om den. Men så hittade vi den i vitt, och åååå jag älskar den! Vi började diskutera och jag sa att nån gång ska jag ha den sängstommen, vi kan ju köpa den när vi bygger ut! Men efter lite diskuterande fram och tillbaka kom vi fram till att det är bättre att köpa den vi tycker bäst om nu, för vi kommer ju ha den X antal år. Som Jens pappa sa, det är ju dumt att köpa bara för att det är billigt. Så det blev en Hemnes!!! Woohoooo!!


Med madrasser och sånt hade vi otur... Ikea har slutat med madrasser i 80.. så det blev bara ett par bäddmadrasser där och sen drog vi vidare till Kungsängen. Jens mamma & pappa har madrasser därifrån och är jättenöjda, så det var värt ett försök tyckte vi - särskilt när vi ändå hade släp och allt med oss! Så vi kom dit och började prova olika hårda/mjuka sängar och kom fram till att jag vill ha en mjuk och jens en halvmjuk. Han i affären hade bara 2 madrasser kvar - och för en gångs skull hade vi tur - han hade en mjuk och en halvmjuk kvar! Så dem tog vi fort som attan. ;)

Så nu återstår bara att bygga ihop allting... hoppas det blir snart!! Jag är så ivrig och otålig! Det kommer bli kanonbra!

Linnéa var jätteduktig hela tiden igår när vi var iväg. Vi hade med oss välling som vi värmde på ikea och som hon fick smaska i sig, hon älskar välling nu och att äta i nappflaska går jättebra! Vi har introducerat flaskan nu för om vi ska ge henne välling på natten är det ju mycket lättare än pipmugg. För att inte tala om mindre slabbigt!

Idag blir det lite tjejfika här! Höggravida Therese, Måkkan och Filippa och Jossan kommer. Synd att inte Susanne och Oliver kunde komma, men vi tar igen det nästa gång!!

Ha en bra dag allihopa, kram på er!!

Kommentarer
Postat av: Mormor

Jättefin säng. Där kommer Linnéa sova gott!!!

2009-01-22 @ 10:53:17
Postat av: Elin

Hemnes är jättefina! =) Ska bli kul att se när ni monterat allt klart! O så kanske man får provåka sängen lite också!

2009-01-22 @ 11:34:25
Postat av: Jessika

Å den sängen e så superfin!!! Kul med nytt!!

2009-01-22 @ 12:04:21
URL: http://www.metrobloggen.se/jezzzzzika
Postat av: Susanne

Å vad kul att ni också köpte Hemnes, den är underbar! Än så länge har ju vi bara köpt sängborden men sängen inhanlas inom kort, jippi!! :)



Vad kul att duktiga Pyttet tar nappflaskan med välling så bra nu, såå skönt! :)



Å, jag och Olli hade så gärna velat vara med er tjejer och bebisar (och bebis i magen!) på fikat idag... :(

Jaja, som du sa, vi får ta det snart, förhoppningsvis nästa vecka nångång! Längtar redan!!



Ha det gott så höres vi ikväll när vi är tillbaka från babysimmet!

Kramar

2009-01-22 @ 13:25:10
Postat av: Emma

Vi har en byrå i Hemnes, samt bäddsoffan i Hemnes..Fina grejer det där ;-)

2009-01-22 @ 20:29:39
URL: http://emmalundstedt84.blogg.se/
Postat av: Sarah

Åh, den sängen har jag kollat på hur länge som helst :D Den är superfin!! Ska vi också ha nån gång när vi får mer plats :)

Kul att Linnéa gillar vällingen :)

2009-01-22 @ 22:13:06
Postat av: Therese

Jätte snygg säng! Kul att ni ska få ordning idag, synd att det inföll på IKEA dagen bara ;) men det tar vi en annan dag!!



Puss å kram!

2009-01-23 @ 13:47:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0