Tupperware party, symöte och hes Pytt...

Vi har hållt i gång de senaste dagarna. Iaf jag och Pyttet, Jens har varit sjuk och hemma från jobbet... I söndags var vi på Tupperware party hos mamma, vi plockade med oss Therese också så vi inte behövde vara ensam med tanterna ;) Vi fick se alla produkter, kollade i katalogen och konstaterade att allt var väldigt dyrt.. men jag valde att köpa en ostkupa i alla fall. Och Therese köpte en iskubsfrysare eller vad det heter! Jag vann en liten burk också, den tyckte Linnéa om så det fick bli hennes "godisburk", vi har lagt i majskrokar och har med den i skötväskan. :)

I måndags hände det inte mycket här hemma... vi var mest här och fixade hela dagen, och på eftermiddagen kom Susanne och Oliver förbi på en snabbkopp och lite tjöt. Sen nattade vi Linnéa efter att hon hade ätit sin välling vid 19 tiden, och när hon sovit en timma bestämde hon sig för att det var minsann bara en vilopaus. Hon skulle upp igen. Hon bara skrek och skrek och det gick inte att få henne att somna om, så det var bara att ta upp henne igen... Jag och jens åt sen middag och vid 22 tiden var Pyttet såhär pigg:

     



Efter att hon äntligen somnat sov hon oroligt hela natten. Vaknade och skrek flera gånger... det var riktigt jobbigt! Vi tror att det är tänder på G igen, men man ser inga ännu.

På tisdagen kom Susanne och Oliver hit för vårt symöte! Herregud jag fyllde nog 75 sist, inte 25... Vi fick väl inte jättemycket gjort, barnen ville ha sin uppmärksamhet också. Men Susanne fick minsann sytt en barnstolsdyna i ett superfint tyg, rött med vita små kaniner på. Och jag blev nästan klar med Linnéas nya klänning. Jag har sytt ett par tights i samma tyg som blev helt perfekta - så stolt jag är! Bilder kommer när klänningen är klar!
Efter vårt besök hände det inte mycket här hemma.. vi slappade mest och myste med Pyttet. Hon somnade lättare och har faktiskt sovit ganska bra inatt, så skönt. Man uppskattar verkligen de nätter man bara behöver gå upp 3 gånger istället för 8-9! Och man uppskattar verkligen de nätter när Linnéa somnar om när hon vaknat, och inte piggnar till och vägrar somna om....

Idag har Linnéa badat. Första badet hon satt själv i baljan! Hon satt så fint hela badet och lekte med sin anka, sina fiskar och en plastslev. Plaskade och hade sig, hon tycker om att bada!

     

Linnéa har varit väldigt hes idag. Hon är pigg och glas och har ingen feber eller så utan är bara hes. Hon låter jätteroligt när hon "pratar" och gör sina ljud, och hon själv verkar tycka att det nya lätet på hennes röst är jätteroligt! Hoppas inte att det är början på en förkylning bara! Det blev bättre nu framåt kvällen så... kanske beror det på att hon skrek så häromnatten...

Majskrokar är en riktig hit här hemma... här äter Linnéa själv! Majskroken hamnar överallt, men sällan i munnen ;)




Kommentarer
Postat av: Jessika

Som vanligt jättegoa bilder!! Jag har med funderat på de där med din ålder... ;-) Haha!! Du är verkligen pysslig o duktig!! =)

2009-01-28 @ 22:05:16
URL: http://www.metrobloggen.se/jezzzzzika
Postat av: Sarah

Kanonfina bilder, som alltid!! :)

Tycker att man kan misstänka tänder ett bra tag innan de visar sig vissa gånger. Edvin håller på att kämpa med 2 st nu, och är såå gnällig och sover oroligt han med. Som du säger så lär man sig att uppskatta de nätter man slipper vakna riktigt så många gånger :)

Ser fram emot att se nya klänningen du sytt! :)

2009-01-28 @ 22:57:02
Postat av: Moster

Ååå, badbilderna är ju underbara! :) Inte lika udnerbart att hon inte sover på nätterna, men hoppas att det går över snart så att ni får sova lite mer!!

2009-01-29 @ 11:29:11
Postat av: Emma

Haha, va söt Linnea är när hon räcker ut tungan =)

Vrålsöt!

2009-01-29 @ 17:09:01
URL: http://emmalundstedt84.blogg.se/
Postat av: Therese

Håller med Emma, så gulligt kort när hon räcker ut tungan!! haha! Inte dåligt att fånga det ögonblicket! Kramis!

2009-01-30 @ 11:11:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0