Söndagsmiddag!

Inatt har vi inte sovit någonting nästan. Pyttet har hostat och snorat hela natten. det har varit bättre idag på dagen. Jag vet inte om hon är förkyld eller om det är bissarnas fel, för det kommer fler bissar nu igen. Usch det är ett sjå det här med bissar. Jag var på apoteket idag och handlade nässpray som hon kan få innan hon ska sova i alla fall, och så köpte jag tandkräm också för nu måste vi borsta ordentligt! :) Nä men amn kan ju vänja henne vid att borsta bissarna redan nu.

Jens och Lennart var iväg till Chilli idag och köpte vårt nya utebord! Det blev ett bord med sex stolar, så fint, det passar perfekt på vår altan!!Så nu får ni komma hit och dricka kaffe med oss! :)

Vi har haft middag här idag också. Mor- och farföräldrarna var bjudna hit på lite grillning. Noels familj ville också komma men det blev inte så eftersom Pyttet är snorig och Noel är redan förkyld stackarn! Så vi sa att vi kanske kan grilla nästa söndag istället, hoppas det går! Vi andra fick i alla fall grillad oxfilé med pressad potatis och murkelsås! Smaskigt värre! Linnéa tyckte det var kanon att ha allihopa här, hon satt med vid bordet och pratade en massa och åt vårgårdaris. Så gulligt när hon sitter där och petar ris efter ris. Och när hon fångat ett gapar hon så stort hon kan för det lilla lilla riset, haha! Sen hamnar ju hälften av alla ris på golvet, men men, hon har kul i alla fall och hon tycker om de få ris hon lyckas äta!

Här är förresten Linnéa när hon  skakar galler, riktigt nöjd är hon!Och här övar hon sig på att gå med den leksak hon lånat av Alwin!Sen blir man så trött.....Imorgon vet jag inte alls vad som händer, Jens ska jobba och jag och Linnéa får roa oss själva.

Kram på er!!

Kommentarer
Postat av: Sarah

Kul med nytt bord! :)

Så söt Linnéa är vid grinden, ser verkligen nöjd ut!

På sista kortet där hon sover tycker jag att hon liknar Alwin när han var bebis :)

2009-05-11 @ 07:25:42
Postat av: Spessartin

Härligt med trädgårdsmöbler! Vi drömmer om egna nu när vi har börjat bygga vår altan. Vi vet ungefär hur de skall se ut, frågan är bara var vi skall köpa dem...

2009-05-11 @ 18:34:36
URL: http://spessartin.blogg.se/
Postat av: Therese

Men vilket snyggt bord det till slut blev!! Vi kommer gärna å dricker kaffe! Söta Linnéa skakar galler, haha! Hon ser ganska lycklig ut för det ;)Puss å kram goa flickor!

2009-05-13 @ 08:09:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0